Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 16:46 8 607 10

Сериозни проблеми за две зодии през ноември

  • зодии-
  • ноември-
  • павел глоба-
  • лъв-
  • риби

Черни облаци ще надвиснат над Лъвовете и Рибите

Сериозни проблеми за две зодии през ноември - 1
Снимкa: Shutterstock

Последният есенен месец ще бъде много труден за двама представители на зодиакалния кръг. Те ще трябва да се изправят пред сериозни изпитания и трудности. Тази мрачна прогноза направи известният астролог Павел Глоба.

Именно през този месец по думите му две зодии ще страдат сериозно. „Те ще се сблъскат с ужасни изпитания“, предупреди Глоба.

По думите му тези зодии дори ще трябва да се справят със загубата на близък човек. „Смъртта на обичания ще бъде голямо изпитание за тях“, казва той.

Хората, родени под съзвездието Лъв, трябва да бъдат изключително внимателни: съществува висок риск от получаване на сериозна травма, която може сериозно да подкопае здравето им, а последствията от нея ще оставят отпечатък върху бъдещия им живот, пише jenata.blitz.bg.

„Друга опасност дебне Лъвовете в личния им живот – може да загубят любим човек“, предупреждава Павел Глоба.

По думите му също така черни облаци ще надвиснат и над Рибите. „Представителите на знака е възможно да преживеят смъртта на близък човек – приятел или роднина. Преодоляването на загубата няма да е лесно“, каза астрологът.

Друг голям проблем дебне Рибите в сферата на кариерата. Съществува сериозен и реален риск от голям конфликт с началниците.“ Поради това Рибите ще трябва да решат дали да приемат рязко влошените условия на труд или да напуснат любимата си работа“, сподели Павел Глоба.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патето Яки

    9 2 Отговор
    глупости на търкалета, не предричай смърт за да не те застигне Венелинче
  • 2 Павел Злоба

    3 2 Отговор
    Лъвовете ще ги ритне зебра, ще ги ухапе крокодил или най-лошото - ще ги набутат в някой мизерен бг зоопарк, а на рибите най-много да им се издрайфат в аквариума на хелоуинското парти.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ред дер

    2 1 Отговор
    А Овенът ще тъне в охолство, блаженство и здраве, нали? Хороскопите на Глоба са все такива. Цялото земно и небесно щастие за Овните, черните прогнози- за другите зодии. Даже очаквах да предрече гибел за земните знаци, че все земните знаци са трън в очите на сем. Глоба.

    Коментиран от #10

  • 5 Део

    2 0 Отговор
    Пълни глупости.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Коко

    2 1 Отговор
    Не се впрягайте на тези изкуфели внушения,защото хората от тези зодии ще се стресират предварително.Бъдете умни и прагматични!!!.Аз пък ще Ви кажа обратното- тези 2 зодии ги очаква много щастие и късмет!!!Не бъдете наивници!!!!
  • 8 Коко

    2 1 Отговор
    Не се впрягайте на тези изкуфели внушения,защото хората от тези зодии ще се стресират предварително.Бъдете умни прагматични!!!.Аз пък ще Ви кажа обратното- тези 2 зодии ги очаква много щастие и късмет!!!Не бъдете наивници!!!!ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА.
  • 9 Анонимен

    1 1 Отговор
    Най - накрая нещо кофти и за лъвовете. Разгеле! Иначе ми писна все да ги изкарват, че са нещо повече от останалите зодии, а покритие нулево в действителност.
  • 10 Анонимен

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ред дер":

    Не само овцете, но и лъвовете ги възхваляват неоснователно. Най - после и за тях нещо гадно да напишат, дори е малко. :))