Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 14:33 2 012 1

Адел избухна в сълзи, когато видя скъп човек в публиката на свой концерт (ВИДЕО)

  • адел-
  • певица-
  • лекар-
  • дете-
  • акушер-
  • изпълнение-
  • концерт

Появата на лекаря разчувства певицата по средата на изпълнението ѝ

Адел избухна в сълзи, когато видя скъп човек в публиката на свой концерт (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Само ден преди Хелоуин Адел изнесе концерт от своята поредица концерти в Лас Вегас, облечена като Мортиша Адамс от "Семейство Адамс".

По време на изпълнението ѝ обаче тя забелязва важен за нея човек сред публиката и не можа да сдържи силните емоции, които я връхлетяха. Певицата спря да пее, започва да плаче и се втурва, за да го прегърне. Оказва се, че да види изпълненията на британката е дошъл лекарят, който е изродил сина ѝ.

"Боже мой, Колин!", казва Адел, докато пее, и се втурва към мъжа, а след това добавя: "Това е докторът, който изроди бебето ми. Не съм го виждала от години." Естествено, осъзнала, че не може да продължи да пее, тя се обръща към публиката с молба хората да доизпеят песента, защото тя не е в състояние.

Видеото от емоционалния момент обиколи социалните мрежи и освен че разчувства всички фенове на Адел, доказа, че колкото и известен да е един човек, той е абсолютно безсилен пред най-дълбоките човешки емоции, особено когато става дума за емблематични моменти, свързани със собствените му деца, пише actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    4 1 Отговор
    на бас, че едно пищовче ще оправи кризата и върне гласа и