Last news in Fakti

4 Ноември, 2023 06:45 5 473 22

Краси Дунев изхвърли Калоян Митов от "Игри на волята" 5

  • игри на волята-
  • красимир дунев-
  • калоян митов

Днес на Арената ще се завърне победителят от сезон 4 на “Игри на волята” - Алекса Ерски

Краси Дунев изхвърли Калоян Митов от "Игри на волята" 5 - 1
Снимка: NOVA

Плувецът Калоян Митов от племето на Гладиаторите е поредният напуснал “Игри на волята” 5. Моделът от София загуби битката срещу олимпийския медалист Красимир Дунев от Старейшините. 22-годишният Калоян се бори до последно, но Дунев показа, че е един от най-добрите на Арената.

Спортната легенда от Пловдив получи предимство благодарение на своя съюзник Момчил Василев. Програмистът спечели битката срещу футболния съдия Крум Георгиев и осигури на 50-годишния Дунев една обиколка предимство пред Калоян. Момчил си спечели и лично предимство. Той ще има възможност да залага по време на утрешния кастинг сблъсък, а правилно предположение от негова страна може да промени хода на играта. Ако сбърка, той ще обрече Старейшините на глад за цяла седмица.

По време на кастинг битката днес на Арената ще се завърне победителят от сезон 4 на “Игри на волята” - невероятният Алекса Ерски. Той ще се изправи срещу шампиона по джудо Божидар Темелков от Сливен, който ще се бори за място в сезон 6 на екстремното риалити. Битката ще има неочаквана развръзка, която ще опъне нервите на Момчил до краен предел.

Следващият епизод на „Игри на волята“ можете да гледате тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Източник: Dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Игри на глада

    45 2 Отговор
    То наяден срещу гладен е много лесно. Че и с предимство даже. Съвсем да му е лесно на Дуньо. Спортменство нулево. Дано поне бутне Елвиса.
    А иначе формата е крайно недомислен за някой неща като например глада.

    Коментиран от #16

  • 2 Пилотът Гошу

    60 1 Отговор
    Абе показал.... Човекът е на 51 и младият почти му занули предимството, въпреки че младият беше гладен и отслабен. Без предимството от Момчил Дунев беше пътник и то в собствената си игра! Нямаше плуване, пъзели, всички елементи в играта бяха идеални за Дунев ... Медалист на висилка, а се мъчеше като грешен дявол точно с лоста... Да не говорим, че с тея скапани оборудвания още се чудя как някой не се е наранил съществено.... Както се измъкна лоста и се срина Калоян, ако се беше издънил в тръбите долу отстрани не ми се мисли...
    Че е нагласено предаването е ясно на всички, но да е толкова стисната една продукция е направо престъпно ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Защо избират

    20 1 Отговор
    Крум да им печели предимства като не може! Трябваше да избере Мастагарков той е силен играч!

    Коментиран от #12

  • 5 филийка с мас

    42 5 Отговор
    Нагласиха така че Виолета да спечели, нагласиха така че Дундурков да спечели. Не бива да има предимства при положение че едните гладуват на реката а другите са охранени. На стопанството малко или много имаха някаква храна, но защо го махнаха.Така играта не е равностойна. В този сезон много се изложиха продуцентите на предаването ама много. Такъв лош сезон до сега не е имало.
  • 6 Сотир

    0 23 Отговор
    Джендъра отпаднал.Браво.

    Коментиран от #15, #17

  • 7 ами,

    27 1 Отговор
    „Игри на продуцентите“ без никаква изненада за зрителите.Още преди да е започнал всеки епизод е ясно какво ще се случи.Предизвестени битки, нагласени според участниците и изхода им предвидим,предизвестени номинирани.Дежурните синхрони на едни и същи играчи,все едно се гледа непрекъснато повторение на един и същи епизод.Научихме вече и без това бедния речников запас на Виолета и дъщеря и,всички обидни епитети и логоречта на Мартин,мълчаливото държание на Оряшкова и Теодора Маринова все едно не участват изобщо в предаването,тънкообидния Дунев,подбутването от продукцията на своите хора,Рълев вече се вижда с чека в ръка.Скука,скука,скука....
  • 8 Ицо

    3 4 Отговор
    Ако имаше как и двамата да отпаднат
  • 9 Никой

    18 2 Отговор
    Разбирам спортна злоба,ама Дунев не показа мъжкарство.Сори за заслугите му,не е активен и е мишка ,да мине все между капките.Някои се накъсаха от индивидуални битки,а той все с дъщеря си се оправдава.Нгласен сезон,дразнещ на моменти,продуцентите ще си изядат сами хляба,ако и следващи е такъв.Ще си го гледат сами.
  • 10 Васил

    21 2 Отговор
    Поредното нагласена продукция като отидат състезателите на олимпиада дали на някой му дават предимство всички имат равен старт!
  • 11 ха, ха

    10 2 Отговор
    С удоволствие ще пропусна днешния предизвестен съботен епизод с поредният нагласен победите от миналия сезон Калеко Алеко.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Тото

    17 2 Отговор
    Глупости. Изхвърли го Момчил. Краси нямаше никакъв шанс без предимство. При Виолета беше същото. Тези "предимства" изкривява съществено играта. Продължават доста слаби играчи за сметка на бойци с отлични качества.
  • 15 Шуши

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сотир":

    Сотир ли си или Мартин?
  • 16 Мнение

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Игри на глада":

    Те ги хранят. Иначе ще ги разболеят. Резбира се не им правят банкет, просто дневна дажба храница.
  • 17 6нтщ5ж

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сотир":

    Глупаво изказване от комплексиран човек.
  • 18 6нтщ5ж

    21 0 Отговор
    Калоян е много добро момче и добър плувец! Калоян е истинския победител! Просто с това предимство от предаването подариха победата на Дунев. Калоян не им трябва на предаването, защото е твърде добър, не плете интриги, не злослови за другите, не им прави шоу.

    Коментиран от #19

  • 19 Юлия

    16 3 Отговор

    До коментар #18 от "6нтщ5ж":

    Предимствата тази година са специално за Виолета и Дунев, ако нямаха такива, победителите щяха да са Цвети и Калоян. Мноого добре подбрани битки, Цвети не беше бърза при плуване, а имаше такава битка а Калоян беше перфектен при плуване, но нямаше такава битка. За нас те са победители!
  • 20 Даааа

    6 1 Отговор
    Я да махате тия предимства! Или биеш, или не! Останалото е манипулация на играта!
  • 21 Зрител

    7 0 Отговор
    Красимир Дунев е неоспорим спортист, то като човек се хоказа като много лицемерен, двуличие, нагаждач, абе с една дума хлъзгав. Седмици го пазеха от елиминация, а сега присвива лукави очички и се заканва. Не ми харесва.
  • 22 Ох, боже 🤣

    6 0 Отговор
    Момчил спечели елиминацията на Дунев. Това е факт, иначе Калоян щеше да го изяде на терена. Дунев е молко "перко наумов", и доста наглее.