Last news in Fakti

4 Ноември, 2023 21:57 8 273 88

Водещата Виктория Петрова завърши четвърто висше образование

  • виктория петрова-
  • водеща-
  • журналистка-
  • висше образование-
  • магистратура

Журналистката завърши магистратура по микробиология

Амбициозната водеща на новинарския блок по bTV Виктория Петрова преди дни е взела своята четвърта диплома за висше образование. Журналистката се е дипломирала като магистър по микробиология в Нов български университет.

45-годишната телевизионна звезда очевидно има намерения скоро да се развива професионално и извън телевизията, а интересът ѝ към науката, изучаваща микроорганизмите на нашата планета, както и вирусите, се събудил около COVID пандемията. Тогава Вики решила да се запише като редови студент в магистърската специалност в НБУ, където завършила с отличие, макар да съчетавала лекциите с изтощаващия си работен график, пише Ретро.

В нюзрума на Би Ти Ви вече се шегували, че е колежка на проф. Тодор Кантарджиев и ѝ искали съвети как да се лекуват от различните грипове. Красавицата от Варна е прочута с колекцията си от дипломи и висши образования в телевизионните среди и е рекордьор в класацията сред родните журналисти. Освен че е завършила журналистика в СУ още навремето, тя е магистър по философия и по история. Има и завършен курс по право към Великотърновския университет. С широкия си спектър от знания Петрова би могла да работи куп различни професии, ако реши да прекрати телевизионната си кариера. Освен че съобщава новините в компанията на Юксел Кадриев в централната емисия на Би Ти Ви вече дълги години, тя преподава и на млади студенти по журналистика в НБУ в две дисциплини - “Телевизия и радио“ и “Телевизионен нюзрум“. Последните месеци от живота на най-красивата водеща в родния ефир са изпълнени с обрати не само на професионалния, а и на личния фронт. В края на лятото става ясно, че Виктория се е разделила окончателно с бившия спортен министър Красен Кралев, с когото живяха близо десетилетие на семейни начала.

След разлъката политикът от ГЕРБ се залюби с 20 години по-младата от него бивша манекенка и миска от близкото минало Петя Велкова, която неведнъж е изгрявала на кориците на еротичните списания в България. Двамата вече живеят и под един покрив и не се притесняват да се показват и снимат заедно. Дългокраката блондинка също е разведена, а в зората на кариерата си беше известна и като една от многото приятелки на вече покойния милионер Христо Сираков, прочут с прякора си Стоте манекенки. От около месец първоначално съкрушената от раздялата с Кралев Виктория вече била превъзмогнала емоционалните щети и продължила живота си напред. Нейни колеги издават, излизала със заможен роден бизнесмен, с когото се запознали неотдавна. Засега обаче новинарката, която никак не обича да афишира личния си живот, не е коментирала дали намеренията ѝ към ухажора са сериозни. Тя обаче имала нужда от промяна, като не е изключено съвсем скоро да се раздели с кариерата си в телевизията и да поеме по нов път.

До момента Вики има няколко неуспешни сериозни връзки. Преди да прекара близо десетилетие с Красен Кралев, Виктория беше омъжена за свой колега от телевизията - операторът Добромир Иванов. С него обаче се разведоха заради любовен триъгълник, а сега той е женен за друга журналистка от Би Ти Ви - Веселина Петракиева. След това Петрова се залюби със спортния журналист и плейбой Петър Бакърджиев, с когото също не успяха да създават стабилно семейство и деца, а до началото на годината делеше един дом с Кралев.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалния

    92 4 Отговор
    Те това ще и остане,друго няма да има
  • 2 Сатана Z

    90 13 Отговор
    Тая оача може да завърши още “N” висши докато омре,но на мен ми е през Кра щото не гледам БТВ

    Коментиран от #4

  • 3 Професор в

    28 27 Отговор
    Ефир...
  • 4 Боруна Лом

    76 7 Отговор

    До коментар #2 от "Сатана Z":

    ОТ ТОЛКОВА ВИшЕ и СЕ ПРОТЕИ ДИРНИКА И НЕ САМО
  • 5 Михаил Переов

    104 11 Отговор
    Ако иска може да завърши и 10.
    Все е водеща . Това е част от сбърканата идеология в България.
    Трябва да завършиш едно и да има позиция с добро заплащане в тази сфера . И в течение на времето да ставаш все по-добър.
    А иначе сме нация от всезнайковци , които като отидат в която и да е друга държава не са професионалисти в нито едно нещо.

    Затова сме назад от останалите. Освен че се краде

    Коментиран от #15

  • 6 Мими Кучева

    55 5 Отговор
    И кво?🙉🤡🙉

    Коментиран от #8

  • 7 хджа

    103 1 Отговор
    Още едно жоказателство, че ги раздават на килограм! Тука всяка калинка свършва в политиката, ПРОВЕРЕНО!
  • 8 айдеде

    65 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мими Кучева":

    И ние от радост скачаме в реката от Орлов мост...
  • 9 тиквенсониада

    87 5 Отговор
    А бат Бойко кво е завършил ? Пожарникарство ли ? И имал дисертация на тема - С коя ръка се държи маркуча и колко мокра трябва да е водата за гасене на пожар !
  • 10 Зайо Байо

    67 3 Отговор
    Само да попитам - и за какво са й .....1..2..3 , че и 4ри ?

    Коментиран от #13

  • 11 Чудо голямо !

    85 4 Отговор
    На Тиквата калинките все такива университети завършват, спонсорирани от Сорос.Гласи я за Президент.Образованието не е критерий за възпитанието.Простия си е прост.

    Коментиран от #14

  • 12 Марко

    67 7 Отговор
    При толкова връзки, обучението по микробиология е имало откровено практически характер...
  • 13 да има повод

    28 1 Отговор

    До коментар #10 от "Зайо Байо":

    на 8 декември да празнува с колеги
  • 14 Ммм...да

    49 3 Отговор

    До коментар #11 от "Чудо голямо !":

    Обещал и е евродепутатство.За президент трябва мъж,не кифлаци като пастирката.

    Коментиран от #76

  • 15 'ква я мислихме, тя 'ква стана...

    35 20 Отговор

    До коментар #5 от "Михаил Переов":

    Мъдрите хора намират мир дори в много трудни ситуации. Глупаците намират проблеми дори при много добри обстоятелства.” (източна мъдрост)
  • 16 Магелан

    51 6 Отговор
    Шок и ужас.БГ е най сбъркана държава в ЕС.За това сме на последно място във всяко едно отношение!
  • 17 за да клъвне шаран

    47 1 Отговор
    Водещата Виктория Петрова завърши четвърто висше образование
  • 18 БОТУШ КАИШЕВ

    78 3 Отговор
    КАТО ПРЕПОДАВАТЕЛ В НБУ, МОЖЕ ДА ЗАВЪРШИ И 6то, КАК Е СПАЛА В ЕДНО ЛЕГЛО СТОЯ ХИПОПОТАМ КРАЛЕВ, УЖАС И ПОТРЕС

    Коментиран от #25, #29

  • 19 Завършил ВУЗ в 1982-ра

    61 2 Отговор
    Егати....а ние учихме по 5 години....

    Коментиран от #24, #26

  • 20 Хе-Хе

    44 0 Отговор
    Горката...! ?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 В днешно време...

    78 1 Отговор
    ...,в БГ,не е никакъв проблем да завършиш няколко висши образования...!Особено ако си публична личност,като цитираната Виктория Петрова ..!
    Летвата на образованието ни е паднала толкова ниско,че дори не е нужно да се мъчиш да подскочиш...!Прескачаш я,дори ходейки...!
  • 23 Ко речи?

    81 3 Отговор
    И как е записала магистър без да има основата като бакалавър? В Нов български продават дипломи на килограм. Кой изобщо им е дал акредитация? Ама и в НАОА са едни мърши.

    Коментиран от #27

  • 24 Вие с едното висше...

    15 27 Отговор

    До коментар #19 от "Завършил ВУЗ в 1982-ра":

    ...,по-добре не се обаждайте...!
    Хората имат по...четири...!
  • 25 Хе-Хе

    20 3 Отговор

    До коментар #18 от "БОТУШ КАИШЕВ":

    Каишев! Вероятно сте много малък и още не сте възприел, че женските очи виждат мъжа по различен, дори обратен начин от очите на нормален мъж! Освен ако сте гей!!! Сигурно недоумяваш тандеми като Соломон и Гергана, Банова - бивш президент, Мадлен - Нидал и други, но това е истината! Само Ралица Паскалева и Т. Салпаров не изглеждат като хората!
  • 26 Ко речи?

    17 0 Отговор

    До коментар #19 от "Завършил ВУЗ в 1982-ра":

    То и сега принципно се учи 5 години - 4 бакалавър и 1 магистър. Само че новите сега искат да пробутат формулата 3 + 2, както е на запад. И изведнъж никой няма да иска да учи 2 г. магистър, защото ще си вземе 3-годишна тапия за бакалавър и готово - висшист.
  • 27 Не знам как е в НБУ...!

    62 3 Отговор

    До коментар #23 от "Ко речи?":

    Но има един..,,Тракийски университет в Стара Загора...!
    Пълна скръб откъм качество на образование,като всички завършват ,без никакъв проблем...!

    Коментиран от #32, #53, #68

  • 28 Хе-Хе

    35 2 Отговор
    Значи, интуиция ли ви липсва, акъл ли или жизнен опит, но пак разочаровате! Така ли не схващате, че същественото не е колко дипломи има, а защо госпожицата се е заинтересувала точно от микробиологията!? По мое време, който имаше 2 висши с основание го считахме за поне малко луд! Пожелавам ви да сте щастливи и да нямате нужда от повече дипломи!
  • 29 Каиш Ботушев

    55 2 Отговор

    До коментар #18 от "БОТУШ КАИШЕВ":

    Че тя не е с спала с Кралев,а с...портфейла му...!
  • 30 Бг образованието

    52 1 Отговор
    е пълна пор.нография, няма никаква стойност и е чиста загуба на време и пари, бройката на "висшите" заведения трябва да се сведе до не повече от 10

    Коментиран от #85

  • 31 хххх

    44 0 Отговор
    Ще си бърше Д-то ли с тях 4-те?
  • 32 Ко речи?

    14 1 Отговор

    До коментар #27 от "Не знам как е в НБУ...!":

    Знам, знам, и крадат преподаватели от другите ВУ. Да им се чудиш на акъла как се подлъгват. Явно някаква пара върви под масата.
  • 33 Мдааааа...

    52 5 Отговор
    Не знам за броя на дипломите, но знам, че не родиш/отгледаш ли поне едно дете е..@.ем ти и дипломите.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Маг Враг

    45 0 Отговор
    Къде в цялото лаладжийство се вписва микробиологията? Трябваше нещо алтернативно да завърши, астрология, хиромантия, алхимия.
  • 36 Донки Хот и Сан Чопанса

    49 1 Отговор
    И десет да звърши все тая, по-умна няма да стане.
  • 37 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    53 1 Отговор
    Днес мога да завърша 200 висши.....
    Ако беше по социализъма нямаше да завърши нито едно!
  • 38 Дипломи на килограм

    51 2 Отговор
    се раздават.

    Коментиран от #58

  • 39 Щом моята кака вече има 3 виши

    49 1 Отговор
    а е тъпа като овца, значи тази държава е умрела.
  • 40 бай Иван

    44 1 Отговор
    Викито я е хванала така наречената "науко фобия" .Това е страх ,че изглеждаш прост в очите на околните. И трупа висше след висше . Ненужни, ама са си висше. А като погледнеш от години чете само написаното в аутокюто от друг. За чии са и? Една машинописка в съда има висше философско образование, но продължава да си филосовства с буквите от клавиатурата вече 15 години. И чака все някога да проведат философски дебат, ама пустите му букви мълчат ли мълчат.
  • 41 Ммм...да

    41 0 Отговор
    Свинетка я изгониха от Брюксел и на Бокича му трябва скумрия.
  • 42 казвам ти

    10 32 Отговор
    Голяма тръпка ми е тази!

    Коментиран от #45

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Анонимен

    45 0 Отговор
    Проф кантарджиев е лекар микробилог,което няма никаква връзка с нейната микробиология.Освен това НБУ се завършва единствено с платени семестрибез грам четене.
  • 45 Не я гледам!

    39 1 Отговор

    До коментар #42 от "казвам ти":

    Като блеснат тези сапфири под тъмните мигли и новината бавно затихва и се губи в мъгла...
  • 46 Коки

    11 26 Отговор
    Браво на Виктория! Човек трябва да се развива цял живот. А за личният и живот тя си знае най-добре..
  • 47 Чики Рики

    9 22 Отговор
    Чикирики-ала бала ,ще ви скъсам аз ана.а.Чикирики ала-бала.Ще ви жасам като Хала.Чик чики рик ! Поздрав за избирателите в София от ДС.
  • 48 Сър

    39 2 Отговор
    Право от ЮЗУ завършва всеки втори плочкаджия

    Коментиран от #49, #56

  • 49 Това им е грешката

    33 2 Отговор

    До коментар #48 от "Сър":

    Плочкаджийството е математика, а правото изкривява линиите и пречи в тази професия.
  • 50 Пилотът Гошу

    41 2 Отговор
    Мхм, представям си каква микробиоложка е, следвала, докато работи в телевизията.... Дипломи на килограм...
  • 51 Имала

    38 1 Отговор
    Завършен курс по право към ВТУ! !😆😆😄
    Що го пишат това, да се излагат? ?? Тя може да има 200 курса. Право се учи 5/6 години зависимост от факултета.Тя карала като учителя по физическо и бивш МВР -министър Цветан Цветанов 3 месеца обучение по всичкология в ЮФ и си въобразява нещо....
    Определено е типичка.
    Тя само на изпит по МЧП, четвърти курс има да се явява на 20 ликвидации и така ще се остане..
    Сигурно и хубави сви рки не прави.
  • 52 Плетачката

    34 0 Отговор
    Пак си купила нова диплома! Хайде бе, и тази ще ни ваксинира срещу фалшиви новини!
    Хубава може да си известно време но няма да поумнееш Докторке
  • 53 То не

    27 0 Отговор

    До коментар #27 от "Не знам как е в НБУ...!":

    Е само там,а навсякъде …
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Дочоолу

    38 0 Отговор
    В изброените "университети" записват студенти както едно по времето на соца записваха желаещи за закупуването на нафтови печки и цветни телевизори- който донесе парите и го слагат в списъка.А "обучението" в тях се свежда до няколко виждания с "преподавателя", който обикновено не е от академичните среди, а някой от практиката- може де кръчмар, таксиджия, гумаджия, ди-джей , пиар- експерт,примерно.Поради крайно ниското заплащане, все повече ще намаляват истинските преподаватели- някои се пенсионират, други отиват в мужбина, трети- на държавна работа или в частни фирми. Умственият труд се цени в България колкото се цени спазването на правния ред.
  • 56 Горноджумайски доцент

    48 0 Отговор

    До коментар #48 от "Сър":

    Защо влакът стои на гара Благоевград пет минути? Защото, ако стои повече, всички пътници във влака ще получат дипломи от ЮЗУ.
  • 57 Иван

    1 27 Отговор
    А вие ,коментаторите ,виждам че сте все природно интелигентни и предполагам все хубави като фото модели...Майтап бе Уили.
  • 58 кръчмар

    35 1 Отговор

    До коментар #38 от "Дипломи на килограм":

    Така е. Един кръчмар получи диплома на "висшист", но продължава да купува от една мръсна будка в Богров кебапчета за стотинки едното, а ги продава по 3 лева в ресторанта.С парите си можеше да купи дипломи на килограм. В България е по-престижно да си кръчмар или сутеньор, отколкото учен, лекар или философ.Жалка държава, жалка картина, жалки хора
  • 59 Гачо

    33 1 Отговор
    Само като си представя оня шупар Кралев как е грухтял над нея и се надървям целия от възбуда.Голяма ебачка е тая,няма спор!
  • 60 Знаещ

    33 0 Отговор
    Практиката по микробиология я е карала на френски и гръцки.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Марков

    3 25 Отговор
    Хубава жена! Няма да остане сама дълго време. И се чудя: на каква база са ъ били връзките с простака Сираков и с тулупа Кралев?
    Да е жива и здрава и и да ни радва още години!
  • 63 ген.лейт.доц.д-р инж.БОКо

    34 0 Отговор
    Тая поне официално срещу заплащане е получила дипломите си! Докато има такива партийни мутро-ГЕРБерстки екземпляри, които направо си купуват ФАЛШИВИ дипломи! Като наскоро изгонения от МОН новокомпониран от ГЕРБерастите "ВълчевДенков" Директор на специално новосъздадената Дирекция "Информационни и комуникационни технологии" Борис Герасимов. Който за 2 години "народополезна дейност" разпредели за рушветно разгепване от "наши" фирми над 900 млн. за кухи проекти и пробутване на неизползванем софуер и непродаваема и амортизирана техника на тройни цени!
    И новия министър Цоков не даде мутро-партийния екземпляр на прокурор и КПКОНПИ защото ще се разкрие истинския размер на "университетския" "бизнес" с фалшиви дипломи! И много университетски "учени"-бизнесмени ще трябва да отговарят наказателно и материално за нанесените на обществото, образованието и дртската психика многомилионни щети! Пък и всички дипломи от български уебни заведения ще бъдат компроментирани и непризнавани никаде! Пък и разни "изтъкнати" "академици" ще бъдат приравнени на портиери на партийни централи!

    Коментиран от #64

  • 64 д-р Ицо Стоичков

    11 0 Отговор

    До коментар #63 от "ген.лейт.доц.д-р инж.БОКо":

    Нема страшно! Тоя с фалшивата диплома като партийно-рушветно самодоказал се специалист да не се е кадидатирал за началник в някои от новоскалъпените от ПП (срещу заплащане) министерства и агенции! Нема да се очудя ако го видиме я зам.министър на "иновациите", я шеф на агенция към Министерството на електронното управление, защо не и зам.министър на туризма или на спорта?!

    Коментиран от #65

  • 65 Това звучи гордо и престижно в БГ

    28 0 Отговор

    До коментар #64 от "д-р Ицо Стоичков":

    Зам.министър по рушветно-клептоманския спорт :-)))
  • 66 Ясно

    32 0 Отговор
    Щом се е хванала с Крадлев е ясно колко и е акъла. А за нивото на НБУ да не говорим.
  • 67 То от

    32 0 Отговор
    там и магаретата вече имат тапии .
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Мнение

    31 0 Отговор
    В България всичко е с връзки. Образованието изгуби своята стойност и смисъл.
  • 70 Перо

    29 0 Отговор
    Селският шовинизъм я събра с голия охлюв Кралев! Резултатът беше предизвестен!
  • 71 Сапунджи Коко на БОКо

    29 0 Отговор

    До коментар #54 от "ЮЗИ д-р межд. право Кр. Каракачан":

    Аз направих "университетите" да са едни обикновенни принтери за дипломи - като машините за гласуване! За първа страница от дипломата по €5к, за всека следваща по €1к!
  • 72 Щастливеца

    26 0 Отговор
    Познавам лично двама души- един професор и то известен и много добър преподавател, автор на книги, добър и като човек.Той помогна на кръчмаря да си вземе диплома по формално законен начин от университета и онзи и до днес се хвали с тая диплома. Кръчмарят, освен собственик на четири заведения, е и собственик на голям офис-сграда, която отдава под наем.Професорът живее скромно, но достойно, но кой се интересува от това. Кръчмарят не си знае парите-има връзки навсякъде, построи си къща като палат., прибира всеки месец тлъсти наеми, обикаля света има четири коли,, всичко купува с пари- връзки, имоти, влияние, чиновници и псува интелигенцията Когато професорът се пенсионира , кръчмарят не се сети да го дари с нещо, даже и с нещо за ядене и пиене, макар, че професорът е направил толкова за него, че заслужава един имот от кръчмаря. Последният мрази умните хора..Ето това е сегашна България.
  • 73 Николай Стоименов

    25 0 Отговор
    Браво,сега може Пеевски да и обърне внимание тя все на такива отрепки попада
  • 74 . МАХМУД

    26 1 Отговор
    И. ДЕСЕТ ДИПЛОМИ ДА ИМА КЪТ НЯМА ДЕЦА КЕЛ ФАЙДА..., ПОРЕДНАТА ФОН ДЕРЛАЙЕН.
  • 75 Роко

    28 3 Отговор
    С толкова много образоване и дипломи ,какво имисли,каквво направи,освен да поставяш като папагал какво са ти написали.
    Не разбирам ,в българия сигурно има най много професори от глава на населението.Много ми е странно как са си взели титлите.С толкова много професори ,в БГ трябва да сме затрупани с научни трудове ,открития ,изследвания ,патенти......!?

    Коментиран от #80

  • 76 факт

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ммм...да":

    до сега президенти имахме само п тки
  • 77 гост

    25 0 Отговор
    И за какво са и тези дипломи? Особено се впечатлих от изкарания КУРС ПО ПРАВО. Бъдещ адвокат,прокурор или съдия може би ?
  • 78 Ами така е

    29 1 Отговор
    Да беше отгледала едно дете, да има нещо след нея.
  • 79 яяя

    29 0 Отговор
    ок, но си остава проста говорителка. Чете чужди текстове. Айде докажи, че си журналистка, направи разследване за ДЕЙСТВАЩИТЕ ПОЛИТИЦИ? Ама не ти стиска, нали! Четеме си листметата, взимаме големите заплатки и си трайкаме. Позорни български мисирки.
  • 80 поправка

    3 0 Отговор

    До коментар #75 от "Роко":

    Има два вида професори- тези преди закона на боксьора Игнатов и тези по този псевдозакон-вреден и без критерии. Преди него имаше специализирани научни съвети, ВАК, президиум на вАК и трудно се ставаше професор, процедурите бяха по една година минимум. После стана лесно- професори и доценти на килограм. Затова професорите са ВАКовски и игнатовки.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Вещ в занаята

    25 0 Отговор
    Таз синеоката хубавица остана да запише и курс по готварство,съчетан с акаунт в Онлифенс.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 токо

    24 0 Отговор
    сега университетите в българия са на ниво вечерна гимназия през социализма, като е много умна що не учи в чужбина ами все на хляба мекото и на работата лекото търси не само че не е умна но е и грозна за показване по телевизията,сухо дърво и куха лейка е бездетната грозница с необоснованото високо самочувствие
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 гарабед

    8 0 Отговор
    тая великата с многото тапии поне яйца на очи може ли да сготви,то е ясно че деца не може има поне да изкара готварски курс за да е полезна в къщи
  • 88 гарабед

    9 1 Отговор
    тая великата с многото тапии поне яйца на очи може ли да сготви,то е ясно че деца не може има поне да изкара готварски курс за да е полезна в къщи