Last news in Fakti

5 Ноември, 2023 10:24 2 430 1

Кои дни през ноември ще са опасни и кои - успешни

  • хороскоп-
  • ноември-
  • опасни дни-
  • нумеролог-
  • ирина лидерман-
  • луна

Вижте препоръките за месеца на нумеролога Ирина Лидерман

Кои дни през ноември ще са опасни и кои - успешни - 1
Снимкa: Shutterstock

Приключи октомври, а с него и мрачният, тежък и нестабилен период на коридора на затъмненията. Ноември се очаква да бъде по-гладък и по-спокоен. Нумерологът Ирина Лидерман предлага нумерологична прогноза – списък с успешни и опасни дни за предстоящия месец, пише struma.bg.

На кои дни през ноември трябва да се обърне специално внимание?

4, 13 и 22 ноември

Опитайте се да внимавате за всичко, което казвате. Не си позволявайте грубости и резки изказвания. Както се казва, думата не е врабче – то ще излети, не можете да го хванете.

Този ден определено не е подходящ за нови запознанства и за начало на потенциално трайни отношения в която и да е сфера: приятелство, любов, кариера.

9, 18 и 27 ноември

Направете нещо приятно, отпуснете се, разходете се сред природата. Тези дни са подходящи за качествено попълване на ресурсите.

14 и 23 ноември

Възможни са противоречиви събития. Ще можете да се утвърждавате във всяко общуване – събеседниците лесно ще ви разбират.

15 и 24 ноември

Това са дни, които са идеални за установяване на нови връзки. Всичко ще се окаже възможно най-благоприятно за двустранно взаимодействие.

17 и 26 ноември

Най-добрите дни за планиране на финанси, плащания и правни документи Когато правите планове, можете да се ръководите не само от числата, но и от фазите на Луната, тъй като тя има много силно влияние върху всички хора, особено върху жените и децата.

Намаляваща Луна – от 1 до 12 ноември; от 28 до 30 ноември. Не започвайте нови неща през този период, те може да се окажат неуспешни.

Новолуние – 13 ноември

Опитайте се да се разсеете от рутинни и ежедневни важни въпроси, тъй като Новолунието често може да разкрие скрити неща, включително болести, както и да провокира конфликти.

Намаляваща Луна – от 14 до 27 ноември

Това е идеален период за създаване на нови проекти и сътрудничество, въпреки ретроградния Юпитер, който може да предизвика депресивни състояния. Във всеки случай всичко е във ваши ръце и лесно можете да настроите съзнанието и подсъзнанието си.

Пълнолуние – 28 ноември

В дните на Пълнолуние и Новолуние не трябва да вземате важни решения, по-добре е да изчакате подходящия момент. През ноември Уран също ще бъде ретрограден, а това е повод за драматични промени в зоната на комфорт на различни хора: възможни са както много положителни, така и отрицателни промени. Може би се чудите как да хванете късмета за опашката. Отговорът е да действате рано и възможно най-бързо. Отработете всички кармични и семейни дългове, излекувайте вашите тежки убеждения от типа „всички богати хора са зли“.

Освен това Нептун продължава да бъде ретрограден и през ноември. Той може да събуди нещо скрито у вас, което сте се страхували да признаете. Деликатните струни на душата ви ще зазвучат по нов начин. Дайте си шанс да преживеете нещо, от което дълго време сте се затваряли и сте смятали, че е твърде късно. Никога не е твърде късно за нищо и възможностите ви са неограничени.

Откажете се от стереотипите: ноември е прекрасно време, когато самата природа, пренареждайки се, ни дава възможност да се движим заедно с нея.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Висши сфери на влияние

    0 1 Отговор
    Притесняват ме само вторник 13- и и петък 13-и е наречен "paraskevi dekatria phobia" (съчетание от думите петък 13 и страх на гръцки)., защото така....!