Last news in Fakti

9 Ноември, 2023 06:05 2 233 17

"Игри на волята" 5: Нарушение изпраща Старейшините на Дивата река

Следващият епизод ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA

"Игри на волята" 5: Нарушение изпраща Старейшините на Дивата река - 1
Снимка: NOVA

Старейшините нарушиха правилата на “Игри на волята”, консумирайки част от продуктите в градината в Стопанството. За наказание те ще трябва да прекарат остатъка от седмицата на Дивата река. Тя беше изтрита от картата на екстремното риалити благодарение на Момчил Василев. Заради пристъпването на правилата обаче, отсега нататък сините ще бъдат изпращани на Дивата река при загуба на териториалната битка.

Разкритието за нарушението на Старейшините направи водещата Ралица Паскалева по време на номинационния съвет. Сините се оказаха там след като загубиха съревнованието срещу Гладиаторите. Ключова роля в битката с Колелото на смъртта имаха бившите най-близки хора в екстремното риалити - Благомир Мастагарков и Мартин Николов - Елвиса. Вече отявлени врагове, те трябваше да влязат в няколко двубоя и завършиха с равни точки. Рълев, Виолета и Крум от Гладиаторите се оказаха по-добри от конкурентите си и извоюваха победата.

На съвета Старейшините трябваше да номинират и един от своите. С гласовете на коалицията около Елвиса, на елиминационен двубой в петък ще се изправи олимпиецът Краси Дунев, който получи най-много гласове. Утре ще стане ясен и неговият противник. Дали това ще е един от Старейшините или срещу него ще се изправи войн от Гладиаторите?

Следващият епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Източник: dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Отвратително същество

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "Асдф":

    Определено не е ял качествен бой. Минал е между капките. Ако беше на вън Дунев щеше да го е нокаутирал, виждаше се. Отвратително същество е интриганта, това е и схемата на предаването по една такава нвщо в група, другата е бабата. Дунев това му беше грешката, че опита да играе по играта на мазния, а той си оплете кошницата качествено интригантски. Учуден съм от лековерността на участниците.
  • 4 Всички

    10 7 Отговор
    От това племе са интриганти, нахални, нагли, самовлюбени и егоисти ! Мислещи се за голямата работа можещи всичко! Мартин ме дразни, но Момчил ме дразни повече голям нарцис взел се на сериозно!

    Коментиран от #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 аааахахахааа

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Асдф":

    Къв милионер бе?!?!?!Ако тоя беше милионер щяха ли да го зарязват чалгапевачките?Както се пееше в една песен на един рапър - "Най обикновен софийски ......".Мисли си че като е оплел няколко женички в схемите си и е голяма работа.
  • 7 Кои глада такава боза с айрян и

    5 5 Отговор
    рекламите?
  • 8 Е убуу де

    6 9 Отговор
    ама Мартин донесе 3 от 4 точки на отбора си. Отделно,че е по-умен от всички останали. А Дунев се държи абсолютно инфантилно.
  • 9 българин 777

    9 2 Отговор
    бях се отказал но на втората ракия ги търпя а мартин е поставено лице на някой истенски милионер има ги много в една сграда цели 240
  • 10 ха ха

    4 2 Отговор
    Старейшините идват в стопанството от /резиденцията/преяли и се нахвърлят на плодовете и зеленчуците като не видели.Друг е въпроса,че продукцията нарочно е избрала такава локация където участниците да работят ангария в стопанството но да нямат право да хапват от продукцията,т.е да изпитва волята им или да има под ръка повод за санкция.В първи сезон нямаше стопанство а рибарска постройка където нямаха градинарски задължения а само чистене и сушене на риба която собственика на постройката улавяше,дори им даваше риба за консумация да разнообразят лещата,ориза и картофите.И беше по-добре.
  • 11 абе,

    7 2 Отговор
    Зрителите са изморени вече от логореята на чалгаджията Мартин.Като продукцията толкова си го харесва да си го гледа и слуша частно,а да го изрязва за епизодите.Досадно е вече едно и също всяка вечер,има още 12 участника за тях почти нищо само Мартин ехото му Денка синята корделка пробутвате.Бляк...са и свамата.
  • 12 Мариана

    2 11 Отговор

    До коментар #4 от "Всички":

    Напълно съм съгласна за тоя пубер Момчи. Но Марто е мега мъжкар, висок, хубава коса, яки татуси и има кинти. Затова всички останали "мъже" ми завиждат. А той е с Дени и двамата са отлична двойка, както стратегически, така и си подхождат в интимен план

    Коментиран от #15, #17

  • 13 скоро чао марти

    6 2 Отговор
    марти е дразнител и остане ли до момента където трябва да покаже физическо преимущество за да спечели някакво изпитание - ще е първия който ще си ходи. Дори неприятната виолета е по-издзръжлива от него (когато превключи на злобен режим). Тоя е първия, който си отива в реалните игри - тъй като преди всичко изпитанията се минават със сила, а не с интригантстване.
  • 14 ......па

    4 1 Отговор
    Скука,скука,едно и също всеки епизод..гледам само битката осталото ми е без звук и само за фон докато си цъкам телефона.Най-слабият сезон досега.
  • 15 ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Мариана":

    Очеизвадно е,че Денислава се е лепнала за него заради парите му,златотърсачка си е тя.Пообиколи няколко мъже в България но паралия не намери.Та опитите продължават.
  • 16 хяхя

    2 0 Отговор
    не знам маминото дени или марти е по-жалкото същество. но определено ще има сериозни проблеми вкъщи с баб..мама виолета относно близостта й със смъртния враг
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.