Last news in Fakti

9 Ноември, 2023 10:20 4 813 9

Любимият мъж на Лора Караджова: Искам да остареем заедно (СНИМКА)

  • лора караджова-
  • любов-
  • търси се-
  • промяна-
  • майка-
  • деца

Меги и Нели ще срещнат певицата с най-близките ѝ хора – любимия ѝ, децата ѝ и родителите ѝ

Певицата Лора Караджова, която през последните години се е отдала изцяло на майчинството, ще бъде специален гост в новото издание на "Търси се..." тази събота (11 ноември) от 16:00 ч. по bTV.

Зрителите ще видят една нова Лора - по-спокойна, по-мъдра и зряла, чието ежедневие е свързано основно с грижите за децата. Певицата има дъщеря Алиса - на 9 години, и син Матео - на 3, които обожава.

Въпреки че ролята на майка ѝ е най-любима в момента, тя ще признае, че музиката продължава да заема значимо място в душата ѝ и вече работи по нови проекти.

За първи път Меги и Нели ще покажат любимия мъж на Лора - Марсел. Двамата се срещат преди 10 години покрай общото им хоби - сноуборда, а от 6 години са заедно - влюбени и много щастливи.

Преди 3 години се ражда техният син Матео. От предишната си връзка Лора има дъщеря Алиса, която приема Марсел като свой баща.

"От самото начало усетихме, че сме един за друг. Сгодени сме вербално, но засега не мислим за брак. Бих искал да остареем заедно", ще сподели любимият на певицата.

Тя пък ще признае, че след като е останала сама с първото си дете, е мислела, че трудно ще намери отново любовта, но в момента е много щастлива и благодарна за всичко, което има.

В "Търси се" зрителите ще видят за първи път и самите Алиса и Матео, които ще разкажат каква е Лора като майка.

Родителите на певицата - големият Данчо Караджов и майка ѝ Марияна - ще разкажат за промяната ѝ през годините. Когато им казва, че е бременна за втори път, двамата са много изненадани, защото не са го очаквали, но сега обожават малкия Матео.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    21 2 Отговор
    Тя си е остаряла вече!
  • 2 НАП

    21 2 Отговор
    Ти вече си остаряла ма овцо наркоманска. И кой го интересува какво искаш?
  • 3 И той

    13 2 Отговор
    ли е Чехлю като баща ѝ ?
  • 4 Хорейшио

    16 1 Отговор
    Ей такива реалити звезди, които почнат да се обясняват по телевизията в любов и да твърдят, че това е мъжът/жената на живота им, по правило се разделят много бързо. ИЗглежда искат да убедят и себе си в нещо което не е истина
  • 5 много сме гадни

    2 1 Отговор
    Защо винаги е по-лесно да обидим някого, вместо да кажем нещо добро, нещо ласкаво и позитивно.
    Тази злоба, завист, тази омраза, всичко това излъчвано от много хора, събрано заедно, е като огромна бариера пред всичко добро, не само в личен, но и в национален план.

    Коментиран от #7, #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 хмм

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "много сме гадни":

    От истината може да боли, но я предпочитам пред фалшилата усмивка!
  • 8 Романов

    0 0 Отговор
    Лора, прави каквото искаш, само недей да пееш! Семейна черта ви е с баща ти да разваляте песни!
  • 9 Романов

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "много сме гадни":

    Гадни сме защото Лора не може да пее ли?! Ами, обиждай ме и ти, например че не ставам за банкер или за тираджия...