Last news in Fakti

12 Ноември, 2023 15:22 5 561 8

Свекървата на Галена ѝ подари къща на морето

  • галена-
  • свекърва-
  • подарък-
  • вила-
  • на морето

Баба Стефка купи вили близнаци за синовете си в Черноморец

Свекървата на Галена ѝ подари къща на морето  - 1
Снимка: Instagram

Галена и семейството ѝ вече имат палат за чудо и приказ не само във Велико Търново, където живеят, а и край морето. Благодарение на свекърва си, от това лято чалга звезда №1 у нас може да търчи по участия и от луксозната си вила. Баба Стефка е купила по една и за двамата си сина – Галин, мъжът на хитовата певица, и Кристиян, в Черноморец.

Вилите са връх на модерното строителство и за разлика от внушителния палат на Галин и Галена в старата столица, не е мега голям. Затова пък също е с всички удобства, заобиколен е от зелени площи и в двора има басейн, пише "Уикенд". Голям плюс, разбира се, е приказната гледка към морето и близостта до плажа. Тъй като вилите са строени малко по-нависоко, докато се плацикат в басейна си, Галена и родата ѝ могат да съзерцават синия хоризонт. Ако им се прииска пясък пък, могат за по-малко от пет минути пеша да слязат до плажа и да събират тен заедно с другите летовници.

Това лято вилите били завършени и Галена и семейството ѝ вече ползвали своята. В тази в съседство пък, която е на отстояние няколко метра, веднага се настанил братът на Галенения мъж. Така вилите-близнаци позволявали на родата на Галин да се събира и за обща морска ваканция. Канели и много приятели, сред които и Азис. Както е известно, Кралят на попфолка е близък приятел с Галена, с която имат два дуета. Той често гостувал на дружката си, при което мъжът ѝ Галин винаги се проявявал като перфектен домакин и кулинар. Веднага се захващал да приготвя специалитети на барбекюто в двора.

Не е ясно какъв е интериорът в лятната къща на певицата и семейството ѝ, но поне отвън, коментира се в бранша, не прави впечатление с помпозност и разточителство, както пък се коментираше за постоянния им дом. Той се простира на площ от 1900 кв. метра в района на кв. „Картала” в старата столица. И тази им къща е по-нависоко, така че се разкрива гледка към целия град. През централния вход се влиза в огромно преддверие, откъдето от двете страни се извиват дъгообразно две стълбища до втория етаж.

Къщата има 11 спални и още толкова стаи, огромен басейн в двора, фитнес, няколко дрешника за безройните тоалети и обувки на певицата. И в този си дом Галена и семейството ѝ имат стилно барбекю, на което приготвят вкусна храна за многото си приятели, които често посрещат в китната си градина. В близост се намира ритуалният имот на Бялото братство на Петър Дънов.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Нема значение

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "Асдф":

    Милионерка е
  • 3 Купила

    16 2 Отговор
    бабата вила ? Добре , че са турските Фафли , че "бизнесменстват" .
  • 4 БеГемот

    9 1 Отговор
    Тоя пропаднал ромски са.йт от сутрин до вечер само простотии.....
  • 5 све

    11 7 Отговор
    Браво на баба Стефи ! Ето затова махнахме комунягите и демокрацията победи ! Сега всеки, който здраво работи, може да си вземе вила на морето !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 еха

    0 0 Отговор
    Искам и на мен да подарят. Може и 1 стая на морето...
  • 8 мучо

    1 1 Отговор
    невероятна новина,.....няма да мога да спя довечера от вълнение...