Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 08:32 2 584 2

Идеален ден за промяна, скъсване с лошите навици и ново начало

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Новолунието е прекрасно време за работа над себе си според астролозите

Идеален ден за промяна, скъсване с лошите навици и ново начало - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Скорпион до 04:24 ч. на 14 ноември

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. В такова време хората стават по-раздразнителни и нервни. Всяко проявление на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. В тези дни много хора виждат света откъм най-лошата му страна.

Луната в Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар: 30 лунен ден от 07:16 ч. до 11:28 ч.

Не си струва да стартирате нови проекти или да планирате работа за следващите няколко дни - по-добре е да изчакате началото на новия лунен цикъл. Препоръчително е да изпълните прости задачи, които могат да бъдат завършени същия ден.

Новолуние в 11:28 ч. (1 лунен ден продължава до 08:28 ч. на 14 ноември)

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане. Не се опитвайте да плувате срещу течението, а вместо това се опитайте да се адаптирате към промените, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на промяната, можете да унищожите плана, създаден от Космоса за вас и в резултат на това да пропуснете важните възможности, които това новолуние ще ви предостави. За да успеете и да стигнете до върха, трябва да сте напълно уверени във всяко свое действие.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете.

Новолунието има скрито, подсъзнателно влияние. Децата и жените стават по-капризни. При шофьорите се снижават реакциите на реагиране, затова стават през това време повече катастрофи. Симптомите на заболяванията се проявяват по-слабо, но пък отслабват жизнените сили на организма. Всяко действие предприето в новолуние може да бъде много рисковано.

Началото на нови реални проекти може да стане причина за големи непредвидени неуспехи или провали. Не давайте и не приемайте обещания през това време, както и избягвайте вземане на важни решения. Не правете окончателен избор и не приемайте окончателни отговорности.

Новолунието е прекрасно време за работа над себе си, за йога и медитация, за лична „инвентаризация” и работа над своя имидж. Обмислете нови идеи, направете списък с желанията си, записвайте своите сънища и мисли, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    2 0 Отговор
    Аз промених пиенето , и сега пия само с мярка ! Защото преди , когато пиех без мярка , се случваше да изпия по малко , отколкото трябва !
  • 2 Черен петък

    2 0 Отговор
    Можете да спрете пиенето, поне до петък.