Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 10:16 1 988 7

Ники Минаж съжалява за пластичните си операции

  • ники минаж-
  • пластични операции-
  • естествена красота-
  • съжаление

Естествената красота ѝ харесвала повече

Ники Минаж съжалява за пластичните си операции - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ники Минаж има няколко неща в живота си, за които съжалява, едни от които са пластичните ѝ операции. 40-годишната рапърка призна за това в подкаста на Vogue.

"Гарантирам ви, че ако някога промените нещо по тялото си и направите нещо хирургическо, най-вероятно – в повечето случаи, но невинаги – ще погледнете назад един ден и ще си кажете, че не си е струвало", казва Минаж.

Певицата допълва, че подобно нещо се е случило с нея, като дори не е можела да повярва, че не се е харесвала преди.

По време на интервюто, което бе в чест на заставането на Ники на ноемврийския брой на Vogue, водещата на подкаста ѝ напомни за момента, когато изпълнителката седи до главната редакторка Ана Уинтур по време на дефилето на Carolina Herrera през септември 2011 година.

Минаж обаче бързо стопира разговора, казвайки че не обича да гледа свои стари снимки, защото не харесва начина, по който изглежда.

"Не ми харесваше да бъда слаба, да имам плосък задник. Да имам гърди, които не са твърде нагоре. Имах доста неща, които не си харесвах. Но сега гледам други, по-стари снимки и ми се иска да бъда същото момиче, което виждам на тях", признава звездата.

Тя сподели, че преди не е можела да гледа тези фотоси, защото не е харесвала външния си вид, а сега обича това свое предишно Аз.

Рапърката обясни как решението да направи промени в тялото ѝ е зависело от нарастващата ѝ обществена персона. По думите ѝ, страстта към музиката я води в "много страшна" среда, която наподобява "аквариум" с "милиони" хора, които постоянно я гледат и обсъждат външния ѝ вид, пише Tialoto.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цъцъ

    6 0 Отговор
    Да ве да, а Гери-Никол, що си санира пак задницата 😅
  • 3 зрител

    8 0 Отговор
    Че то и кравите нямат толкова голямо виме.
  • 4 Що ме триете, бе?

    9 0 Отговор
    Писах, че не прилича на човек.
  • 5 важното е момата

    3 0 Отговор
    Ники Минаж да не съжалява поне за минажите раздала
  • 6 важното е мома

    1 0 Отговор
    Ники Минаж да не съжалява поне за №минажите раздала
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.