Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 11:57 1 811 2

Холивудски звезди, сред които Марго Роби и Брад Пит, се борят за Бритни Спиърс

  • бритни спиърс-
  • марго роби-
  • продуцент-
  • екранизация-
  • мемоари-
  • биографична книга

Продуцентските компании на актьорите влизат в битка за правата за екранизация на биографичната книга на принцесата на поп музиката

Холивудски звезди, сред които Марго Роби и Брад Пит, се борят за Бритни Спиърс - 1
Снимка: Shutterstock

Заради бомбастичните си откровения в своята биографична книга, Бритни Спиърс се озова в центъра на сериозна битка, в която едни срещу други ще се изправят част от най-големите холивудски звезди. За поп звездата влизат в пряка битка техните продуцентски компании.

Марго Роби, Брад Пит, Рийз Уидърспуун и сценаристката и продуцент Шонда Раймс са само част от списъка на желаещите да се сдобият с правата за екранизацията на мемоарите на Спиърс "The Woman in Me", като за целта са готови да заплатят по 8-цифрена сума, пише dir.bg.

Засега няма изявен фаворит в надпреварата, тъй като екипът на Бритни все още не е насрочил нито една среща за правата. Причината е, че искат да изчакат да видят в какъв тираж ще се продаде книгата, преди да встъпят в преговори за екранизация. Порази тази причина те вече били отхвърлили предложение за среща с "топ продуцент", чието име не се споменава в медиите.

"Бритни не се интересува кой стои пред нея. Винаги е била такава", споделя човек от екипа на Спиърс. Той допълва и че всички желаещи се съгласили да ѝ дадат нужното време, в което тя да се почувства готова да види личната си история на големия екран.

В мемоарите си Бритни Спиърс направи серия от шокиращи разкрития, които досега бяха тайна за широката общественост. Именно от изповедта ѝ на страниците стана ясно, че още като тийнейджърка е направила аборт от тогавашното си гадже Джъстин Тимбърлейк. Той настоявал, че не иска да бъде баща в зората на кариерата си, а решението опустошило Бритни емоционално.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тази

    2 2 Отговор
    Изглежда толкова развратна , че ще я бича като талпа на банциг !
  • 2 Гретиния

    2 3 Отговор
    Заради тази получих психически бъг. Като си залепех нейна снимка в банята , започвах работа , и винаги си пусках душа . Сега , като завали дъжд , и се надявам !