Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 08:18 7 681 4

Деси Слава вдига сватба

  • деси слава-
  • баба-
  • сватба

Певицата ще става баба

Синът на певицата Деси Слава призна, че с приятелката му Анжела очакват бебе, тоест тя ще стане баба на 44 години.

Най-вероятно бъдещите родители ще се оженят, но това ще стане догодина, чак след като се роди бебето. А певицата със сигурност би организирала голяма и пищна сватба, на която да покани всичките си колеги. Майки и Анжела в момента са в трескава подготовка за парти за познаване на пола, което ще се организира в Пловдив, където двамата живеят, пише "Галерия".

Тя е с пет години по-голяма от Майки, но това по никакъв начин не притеснява певицата с ангелски глас, която също си пада по-млади мъже. Снаха ѝ Анжела е родом от Сливен, но живее и учи в Пловдив, където работи като фризьорка.

Тя вече има солидна клиентела и смята скоро да си отвори собствен салон, в който да разкрасява дамите, като ще разчита и известната ѝ бъдеща свекърва да популяризира бизнеса ѝ. Това обаче ще стане чак след като се роди бебето.

Майки със сигурност ще се справи с грижите за бебето, защото вече има опит с малките деца, тъй като помага на майка си в отглеждането на по-малкия си брат Борис, който е от боксьора Благой Найденов. Певицата пък вече трескаво обикаля магазините, за да купува дрешки и биберони за внучето и няма търпение то да се появи на бял свят.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДС слива

    7 2 Отговор
    Бая обрусена джанка е тази.
  • 2 А бе що ни занимавате

    9 2 Отговор
    със сигански работи. Утре сватба, а може и преди нея кой от къде е. Мама му пример на тоя "майки".
  • 3 ......па

    8 1 Отговор
    Това интересува само Деси Слава.Не ни занимавайте с глупости.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.