Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 10:15 3 335 7

Бившата съпруга на Благо Джизъса: Дойде на развода с новата си - Ивана

  • благой георгиев-джизъса-
  • полина спасова-
  • бивша съпруга-
  • развод

Полина сподели още, че Благой често я обиждал

"На делото за развод Благо дойде с новата си - Ивана. Още преди да влезе в "Сървайвър", ходеше в клиниката, за да се разбират за смяната на зъбите", това заяви бившата съпруга на Благой Георгиев - Джизъса, Полина Спасова, пише България днес.

Поли обяви, че с Джизъса се развеждат, докато той участваше в телевизионното предаване "Сървайвър".

Към момента Благо е с дъщерята на рапъра Ванко 1, а Поли казва, че няма мъж до себе си.

"С децата се виждахме постоянно. Те бяха свикнали много с мен и аз с тях", каза тя за трите деца на футболиста и уточни, че към момента не поддържа връзка нито с тях, нито с Благой.

По думите ѝ на футболиста "не му се е занимавало особено" с децата.

"Имаше моменти, в които прекаляваше с караници, и после го осъзнаваше. Обиждаше майките им пред тях, което не му прави чест. Имаше моменти, в които си играе с тях, но след обидите и караниците всичко губи смисъл", разкри тя и сподели, че самата тя е била обиждана също.

"Обиждал ме е много пъти... използвал е много грозни обиди, които ме нараняваха ежедневно! Това, че не изкарва парите, които е изкарвал някога, го съсипваше, затова и влезе в "Сървайвър" - за пари. Търпях много, но когато замина, един месец мислех какво да правя и реших да се разведа с него. Писна ми да бъда обиждана, неоценена и пренебрегвана!", сподели още Поли.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш химик

    17 0 Отговор
    Този е еталон как НЕ трябва един човек да съществува. Истински паразит, който няма грам собствено мнение за каквото и да било! Безмислен до дъното на костите си, ако изчезне няма да липсва на никого!
  • 2 Аааа забрави...

    13 1 Отговор
    По-добре акъла да ти дойде късно, отколкото никога!
  • 3 Мъдурко

    7 0 Отговор
    Не е никак глупаво момето, определено заслужава нещо по-добро от тоя прошляк!

    Коментиран от #5

  • 4 Хаха

    1 1 Отговор
    Поли, омъжи се за мен. И аз съм на 40 г.и целия татуиран
  • 5 Съдията Дред

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мъдурко":

    Не е глупаво, пък се оженило за тоя прошляк ? Да си пусне песен на Руслан Мъйнов
  • 6 Енгелс

    3 1 Отговор
    При капитализма е така. Деморализацията на обществото започва от семейната клетка, градивният елемент на всяко общество! Морално, клетката унищожи ли се, след не много време умира и обществото. Вземете примерът с Древният Рим. Римските легиони са биле непобедими, но РИМ е загинал поради моралната деградация на обществото. Разложил се е така да се каже и изчезнал. Няма го! Така и в най ново време. Вземете ХОЛИВУД. Там разводите са нещо нормално. 99% от браковете приключват с раздяла на партньора. И това е държавата с водеща демокрация? Тази тотална деморализация, ще доведе до изчезване на тази демокрация, изобщо на съвременният свят! Има ли спасение този свят? Да има ! Връщане на СОЦИАЛИЗМА с неговите морални устои и в по далечен план КОМУНИЗМА. Това е спасението на човечеството, колкото и на някои да не им се иска. Друга алтернатива няма!!! Диалектика!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.