Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 14:56 2 580 6

Съпругата на Брус Уилис чувства вина след тежката му диагноза

  • брус уилис-
  • актьор-
  • диагноза-
  • деменция-
  • звезда-
  • съпруга-
  • афазия-
  • ема хеминг

Ема Хеминг Уилис осъзнава привилегиите, с които семейството ѝ разполага, а много други - не

Съпругата на Брус Уилис чувства вина след тежката му диагноза - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Съпругата на Брус Уилис - Ема Хеминг Уилис призна, че се е чувствала „виновна“ след диагнозата му.

68-годишната екшън звезда беше диагностициран с афазия на неврологично разстройство през март 2022 г., а по-късно семейството му обяви в изявление, че разстройството вече е прогресирало до фронтотемпорална деменция.

Фронтотемпоралната деменция е рядък тип деменция, която причинява проблеми с поведението и говора, и 45-годишната Ема открито говори за това как води ежедневната битка за подкрепа на холивудската икона след опустошителната му диагноза, пише vesti.bg.

В статия за Sunday Paper бившият модел призна, че се чувства виновна, защото са били в състояние да си позволят „ресурси“, които другите не биха могли да платят. „Боря се с чувството за вина, знаейки, че имам ресурси, които другите нямат“, казва тя.

„Когато мога да изляза на разходка, за да прочистя главата си, не забравям, че не всички партньори в грижата могат да направят това. Когато това, което споделям за пътуването на нашето семейство, привлече вниманието на пресата, знам, че има много хиляди неразказани, нечути истории, всяка от които заслужава състрадание и загриженост,” продължи Ема.

Британско-американската бизнесдама, която основа марката за грижа за кожата CocoBaba, се омъжи за Брус през 2009 г. и роди две дъщери на емблематичния екшън герой - Мейбъл, на 11, и Евелин, на 9. Въпреки тъгата си, че не може да помогне на всички с болестта, тя каза, че иска да сподели пътуването си с надеждата, че ще повдигне духа на други, преминаващи през същото.

„Виждам, че това, което споделям, има значение за другите, които може да се борят, и в малка степен ги кара да се чувстват забелязани и разбрани. Искам хората да знаят, че когато чуя от друго семейство, засегнато от ФТД, чувам същата история на нашето семейство за мъка, загуба и огромна тъга, отекваща в тяхната“, обясни тя.

Ема каза, че изказването на глас за диагнозата на Брус ѝ е помогнало и тяхното голямо семейство им е дало надежда. По-рано този месец дъщерята на актьора Талула Уилис каза, че е важно да се разпространи осведомеността, така че затова продължават да говорят за това.

„Ако можем да вземем нещо, с което се борим като семейство и индивидуално, за да помогнем на други хора, да го променим, да направим нещо красиво за него, това е наистина специално за нас“, каза тя по време на участие в "Шоуто на Дрю Баримор".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санкт-Петербург 🌞

    0 7 Отговор
    Правиха лоша свиpка?

    Коментиран от #2

  • 2 патето Яки

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Санкт-Петербург 🌞":

    Брус не е музикант а актьор.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пръц

    0 12 Отговор
    Един чувал на главата и аривидерчи.Кво го мъчат.
  • 5 Пръц

    0 9 Отговор
    Човека Глас, каза преди години,че го е жасал на едно холивудско парти.От тогава е малоумен.
  • 6 Радиатор

    4 7 Отговор
    Можели да си позволят ресурси, които другите не можели...
    Явно идеята е да го вкараш в трапа, а после да отидеш да ти чешат сърбежите, докато живееш с неговите пари. Такива са ми ясни като бял ден.