Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 16:15 5 601 1

На кои зодии не им върви в любовта

  • зодии-
  • любов-
  • несподелена любов-
  • неподходящ партньор-
  • скорпион-
  • дева-
  • водолей

Тези 3 знака са като прокълнати в любовната сфера

На кои зодии не им върви в любовта - 1
Снимка: Shutterstock

На някои хора просто не им върви в любовта, каквото и да правят. Все избират неподходящи партньори, попадат на проблемни личности, драмите във връзките ги преследват или им се пада несподелена любов. Вижте кои са като прокълнати в любовната сфера, според "SME Insider".

Скорпион

Скорпионите са познати със своята голяма страст, напрегнатост, сила, дълбоките си чувства и емоции. Това може и понякога да им помага, да ги прави по-истински, лоялни и да са лудо влюбени, но е и нож с две остриета. Тези дълбоки, силни емоции са неконтролируеми. А и тези зодии пък имат голямо желание да контролират всичко. Така се получават много проблеми във връзките - ревност, обсебване, луди скандали. Любовта им е сложна, отношенията - пълни с предизвикателства. И сякаш винаги те обичат по-силно, правят повече за партньора и са потърпевши.

Водолей

Тези зодии са олицетворението на свободата и независимостта. Това прави така, че много често да имат проблеми в любовния живот. Самите те се виждат като прокълнати в тази сфера. Инати са, имат огромно желание да са независими, дори когато са в сериозна връзка. Това пречи на отношенията, води до спорове с партньора. Така не може да се постигне истинска интимност, Водолеите не споделят много, не говорят за чувствата си, не се показват като уязвими. Не са романтици и това също пречи. Половинката е несигурна в тях, те не я допускат до себе си и връзките не вървят.

Дева

Не е изненада, че попадат в списъка, тъй като те са истински перфекционисти. Но няма как да намерят перфектна връзка и съвършен партньор, така че все са разочаровани. Любовният им живот се превръща в един лабиринт, от който няма измъкване, пише teenproblem.net, На Девите им е много трудно да приемат недостатъците на партньора и да се примирят с тях. Те гледат на това, което не е перфектно, като на нещо лошо и непоправимо. Не прощават, съдят бързо, критични са, разочароват се от най-малкото. Това води до неудовлетворение, конфликти и трудно създаване на сериозна връзка.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ганю

    1 0 Отговор
    когато искрено се научите да се отдавате и ще получите