Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 14:41 1 520 5

Меган Маркъл отново е в свои води, завръща се в Холивуд

  • холивуд-
  • меган маркъл-
  • продуцент-
  • актьор-
  • актриса-
  • кралско семейство

Съпругата на принц Хари се завръща в шоубизнеса основно като продуцент

Меган Маркъл отново е в свои води, завръща се в Холивуд - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Меган, херцогинята на Съсекс сподели, че се чувства развълнувана да се завърне в развлекателната индустрия чрез продуцентската компания, която създаде със съпруга си, британския принц Хари, съобщи Пи Ей мидия/ДПА.

Бившата актриса, известна с ролята си в "Костюмари", се появи на червения килим на събитие на "Варайъти" в Лос Анджелис, което почете постиженията на жените в развлекателната индустрия, отбеляза БТА. Облечена в светлобежова рокля с голо рамо и с прибрана на кок коса, Меган каза, че е "истински горда" с проектите на "Арчиуел прадакшънс", създадени досега, сред които документалната поредица "Хари и Меган", като загатна и за бъдещи проекти.


Херцогинята заяви пред "Варайъти" на червения килим, че иска да създава проекти, които вълнуват хората и изграждат "усещане за общност". "Подготвяме толкова много вълнуващи неща, нямам търпение да ги обявим, но съм истински горда с това, което създаваме", каза съпругата на британския принц Хари, като добави: "Съпругът ми също обича това, което правим, това е истински забавно".

42-годишната Меган позира рамо до рамо със знаменитости като Били Айлиш, Марго Роби и Кари Мълиган на събитието.

Звездата от "Барби" Марго Роби бе отличена като продуцент на годината заедно със съпруга си Том Акърли и продуцента Джоузи Макнамара за продуцентската им компания LuckyChap Entertainment. Събитието почете още звездата от "Убийците на цветната луна" Лили Гладстоун и американската певица Фантазия Барино.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 И Хари

    6 0 Отговор
    като някое пале ли ще я следва ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Златка

    6 1 Отговор
    Какъв Холивуд- тая никой я не знаеше, че съществува докато не се ожени за този”принц”. Но не можем да не отречем че много добре си изигра картите за да мотае сега цялото кралско семейство