Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 11:56 874 4

Килиан Мърфи си почивал у дома и ядял сирене по време на стачките в Холивуд (ВИДЕО)

  • опенхаймер-
  • килиан мърфи-
  • емили блънт-
  • робърт дауни джуниър-
  • стачка-
  • холивуд-
  • актьори

Звездата от "Опенхаймер" не се включи активно в протестните действия от страна на актьори, сценаристи и режисьори

Килиан Мърфи си почивал у дома и ядял сирене по време на стачките в Холивуд (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

На дискусия след прожекция на кино-хита "Опенхаймер“ в Лос Анджелис, актьорът Килиан Мърфи сподели какво е правил по време на стачките на актьорската гилдия в Холивуд. "Просто си бях у дома... ядях сирене“, обясни лаконично той. Протестните действия бяха обявени по време на премиерата на филма в Лондон, припомня Фокус.

Емили Блънт, която също присъстваше на прожекцията и последвалия я панел, попита кога е спрял да яде сирене, на което Мърфи отговори: "Вчера“, т.е. десет дни след официалното приключване на стачката.



Фенове побързаха да се пошегуват със ситуацията, използвайки снимки от "Опенхаймер". "Когато доставката на сирене се забави" и "Той май сериозно излезе от мазето си, за да говори как яде сирене" са част от забавните коментари в интернет спрямо Мърфи, който от години пази личния си живот далеч от камерите и не обсъжда с широката общественост ежедневието си. Актьорът също така няма профили в социалните мрежи.


Стачката на SAG-AFTRA (Гилдията на екранните актьори – Американската федерация на телевизионните и радио артисти) се превърна в историческо събитие в историята на Холивуд. 160 000 членове на SAG-AFTRA се обединиха с 11 500 членове на Гилдията на писателите на Америка (WGA), за да организират протест срещу големите студиа поради несправедливо заплащане, ИИ технологиите и разделянето на печалбите в новата ера на цифровия стрийминг. През юли коалицията нададе боен вик срещу Алианса на филмовите и телевизионни продуценти (AMPTP).

Преговорите между SAG-AFTRA и AMPTP се провеждаха от 2 до 11 октомври и бяха възобновени на 24 октомври. На 8 ноември беше постигнато предварително споразумение между двете страни. Стачката приключи на 9 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мърфи

    2 2 Отговор
    Нема пари за луканка.
  • 2 БСТ

    1 1 Отговор
    Каквото иска да яде , но филма е пълна боза ....
  • 3 Соваж бейби

    1 2 Отговор
    Ужас на снимката виждам много супер ароматни сирена ,отпушва запушен нос чесъна е направо парфюм пред такива сиренца.Ако е бил с някоя мацка в тях си е слагала тапи в носа ,или е избягала веднага.
  • 4 дядо поп

    1 0 Отговор
    Като си похапва сиренце защо не го попитате кое е правилно. Не ми се яде сирене или не яде ми се сирене , е , нататък надявам се всички го знаете!