Last news in Fakti

1 Април, 2024 13:32 861 2

Макар да участва в един, Гуинет Полтроу се обяви срещу филмите за супергерои

  • гуинет полтроу-
  • актриса-
  • филми-
  • супергерои-
  • холивуд

Според актрисата Холивуд е изгубил своята оригиналност

Макар да участва в един, Гуинет Полтроу се обяви срещу филмите за супергерои - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актрисата Гуинет Полтроу разкритикува Холивуд, заявявайки, че трябва да бъдат намалени филмите за супергерои.

В скорошно интервю кинозвездата, която изигра съпругата на "Железния човек", коментира, че Меката на филми в САЩ е изгубила своята оригиналност. По нейни думи Холивуд трябва да спре с фантастиката и да се насочи към по-независими проекти, пише dir.bg.

"Следя индустрията и ми прави впечатление, че има голям поток от филми за фантастика. Това в даден момент минава оригиналността и пречи на качеството", смята Гуинет, която влезе в ролята на Пепър Потс във филмите на Марвъл.

Полтроу също така отбеляза, че филмите, по които е работила в миналото, едва ли биха получили зелена светлина, ако се снимат днес. "Като поглеждам назад към някои от тях, си мисля, че към днешна дата няма как да се направят."

Междувременно тя похвали независимите продукции, които според нея помагат за увеличаване на "разнообразието на изкуството" в сравнение с продуцираните от студиа филми, за които са хвърлени много пари. "Смятам, че се получава по-добре, когато залогът е по-малък, а хората могат да изразят истинския си глас и да направят филм по начина, по който искат да го направят."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лют пипер

    2 2 Отговор
    Новите фантасмагорийни филми са просто глупави и страшни. Ако ги гледа, човек просто си губи времето. После с дни няма да може да заспи.Фантастиката беше.
  • 2 мдаа

    0 0 Отговор
    Гуинет Полтроу е пълно куку, както повечето от холивудските знаменитости. Оттам нататък, ако човек слуша мнението на тези кукувици си е на негова отговорност.