Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 04:28 1 741 7

Елвиса триумфира на Арената и донесе победата на Гладиаторите в "Игри на волята" 5

  • игри на волята-
  • елвиса-
  • гладиатори-
  • старейшини

Той надви Момчил Василев, който също беше на косъм от победата

Елвиса триумфира на Арената и донесе победата на Гладиаторите в "Игри на волята" 5 - 1
Снимка: NOVA

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса триумфира на Арената и донесе победата на Гладиаторите в много важен момент от надпреварата в “Игри на волята”, предаде dariknews.bg. Той се справи отлично на финалния елемент от битката - кулите на равновесието и въпреки бушуващия вятър, надви Момчил Василев, който също беше на косъм от победата. Загубата на Старейшините беше резултат от грешно избрана стратегия при подредбата на постовете по веригата.

На съвета синьото племе номинира гимнастичката Виктория Пенелова, която попадна под обстрела на съплеменниците си след отпадането на нейния най-близък човек в играта - Мария Оряшкова. Тя беше посочена като най-слабото звено в номинационната игра и бе изпратена на елиминационен дуел, въпреки желанието на Михаил Кръстев да се бори в битката за оцеляване. Следващият номинационен сблъсък ще е също толкова значим. При Гладиаторите най-голяма вероятност да се изправи срещу Пенелова има Мартин Николов - Елвиса, след като опитите му да насочи вниманието към Виолета Стайкова не се увенчаха с успех. Дали обаче при загуба мъжете в червеното племе няма да постигнат консенсус за нейната номинация? Кого биха изпратили Гладиаторите?

Следващият епизод на „Игри на волята“ можете да гледате тази вечер от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    Честито

    Коментиран от #4

  • 2 Мартин

    13 4 Отговор
    Е много добър играч за разлика от Виолета която е по голяма интригантка от него и за нищо друго не става
  • 3 Конфуций

    2 10 Отговор
    Играта беше отборна. Няма как само един човек да е спечелил. Заглавието не е коректно
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Щерев

    11 4 Отговор
    Само не чух Момчи да вика десет пъти - ГЛАДЕН ЛЪВ ..- ГЛАДЕН ЛЪВ
  • 6 ха ха

    6 1 Отговор
    Последните епизодчета от индийскоро сериалче /Игрите на продуцентите/ са само с два участника - подутата Виолета с безбройните контузии и Мартин. Едно и също,едно и също всяка вечер.
  • 7 браво бе

    1 0 Отговор
    в тези игри на интригата успяват интргантите сметкаджийте нагаждачи като тоя глист