Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 10:18 1 668 4

Джъстин Тимбърлейк възнамерява да съди Бритни Спиърс

  • джъстин тимбърлейк-
  • бритни спиърс-
  • мемоари-
  • съд-
  • хейт

Mемоарите на певицата му донесоха сериозни проблеми

Джъстин Тимбърлейк възнамерява да съди Бритни Спиърс - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Преди няколко седмици излязоха мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“, в които певицата разказа за личните си преживявания и разкри подробности за връзката си с Джъстин Тимбърлейк.

По-специално, Бритни призна, че е прекратила бременността си от Джъстин, когато е била на 19-годишна възраст.

След подобни разкрития музикантът и настоящата му съпруга Джесика Бийл бяха връхлетени от порой от критики в социалните мрежи. Сега Тимбърлейк е решил да съди бившата си любовница заради книгата.

Хейтът в интернет достигна такава степен, че певецът трябваше да затваря коментари в личния си блог.

Освен това Тимбърлейк претърпя финансови загуби – редица негови концерти в клубове бяха отложени заради заплахи от фенове на Бритни Спиърс, пише Tialoto.

Първоначално Джъстин предположи, че шумът около името му бързо ще утихне, но това не се случи.

Интернет потребителите все още продължават да го тормозят, обвинявайки го, че Бритни някога е трябвало да направи аборт. Тимбърлейк възнамерява да защити честта и достойнството си в съда.

И други хора не се почувстваха добре от мемоарите на певицата. Това бяха и нейните синове, които трудно са понесли новината, че майка им е направила аборт в младостта си.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мдааммм

    1 0 Отговор
    Такава освидетелствана пар...ясни...ца не би трябвало да има поколоние....
  • 3 Едно ла й но

    2 0 Отговор
    Ще съди друго
  • 4 Жъээж

    1 1 Отговор
    Хаха, само не знам как и за какво ще я осъдиш, че е разказала живота си? Нито е написала, че си я изнасилил, нито, че си я принудил да абортира. Адвокатите и ще не разкъсат. Само да не излезе, че ти трябва да и плащаш за причинени неудобства от делото.