Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 07:46 2 423 5

Лана Дел Рей за причината да се раздели с дългогодишния си приятел

  • лана дел рей-
  • раздяла-
  • връзка-
  • евън уиникър

Певицата смята, че той е бил "влюбен в идеята за Лана, а не в самата нея"

Лана Дел Рей за причината да се раздели с дългогодишния си приятел - 1
Снимка: БГНЕС

Певицата Лана Дел Рей обясни причината да се раздели с дългогодишния си приятел Евън Уиникър в декемврийския брой на "Harper's Bazaar".

Проблемът се зародил около преместването им в нова къща, пише dir.bg. "Няколко пъти се скарахме за нея", каза Дел Рей пред списанието. "Мисля, че дори най-спокойният мъж не иска да си почива тук", сподели още тя. "За съжаление, част от вас знаят, че не става въпрос само за това.... Този случай ме шокира. Няма да назовавам имена, но този човек наистина ме шокира. На практика това беше краят на една връзка", допълни тя без да дава повече подробности какво точно не ѝ харесвал. По нейни думи приятелят ѝ е искал повече. Сега, на този етап, певицата смята, че той е бил "влюбен в идеята за Лана, а не в самата нея". "Той имаше проблем със себе си, който не можех да разреша", обясни Дел Рей.

Сега тя живее с брат си Чарли, който използва една от стаите в задната част на имота като свой офис, и със сестра си Каролин, която често ги посещава. "Работим като семейство. Никога не сме сами. Някои нощи сме сами, но не съвсем. Ние сме на една и съща вълна. Винаги е било така", сподели Лана. На въпроса на журналист дали певицата е влюбена в момента, тя с усмивка отговори с категорично "Не". "Определено не съм влюбена в момента. Не. Категорично не съм влюбена. Била съм, но сега не съм."

Но дали иска да бъде? Тя свива рамене. "Е, ще ви кажа. През последните пет месеца по време на турнето и тук все още не ми се е случвало. Но ми дайте една седмица. Любовта със сигурност ще дойде за мен в някакъв момент", смята тя.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вероятна причина

    0 0 Отговор
    Немустава

    Коментиран от #2

  • 2 Пръц

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Вероятна причина":

    Като тая е ботур в главата как ще му стане 😂
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 то се вижда

    1 1 Отговор
    Премазала го е като валяк.
  • 5 кфа е таа

    0 0 Отговор
    кфа е таа дебелата ?