Last news in Fakti

26 Ноември, 2023 17:05 1 183 2

Ринго Стар разказва за колоритното си минало в нова книга

  • ринго стар-
  • нова книга-
  • бийтълс

"Beats & Threads" е илюстрирано пътешествие през десетилетията в шоубизнеса на бившия барабанист на "Бийтълс"

Ринго Стар повежда феновете си на колоритно пътешествие в миналото си в новата си книга Beats & Threads ("Ритми и нишки"), която е за почитателите на музиката и модата, съобщи Associated Press, цитирана от БТА.

"Beats & Threads" е илюстрирано пътешествие през десетилетията в шоубизнеса на бившия барабанист на "Бийтълс", включващо изображения на всичко - от барабанните до гардероба му, определящ тенденции в модата. Книгата от 312 страници се продава чрез издателския отдел на "Джулиънс окшънс".

"С близо 300 ярки изображения, запечатали емблематични и много непоказвани досега интимни моменти от живота и кариерата на Ринго, заедно с топлите спомени на легендарния барабанист, разказани със собствените му думи, това допълнение към трайното влияние и надхвърлящото времето въздействие на Ринго е билет за пътуване през модата и историята на "Бийтълс", обяви издателството.

Всички приходи ще бъдат дарени на фондация "Лотос", която предлага подкрепа за различни благотворителни каузи - от злоупотреба с наркотици до липса на дом.

Ринго Стар е на 83 години, но тази година беше натоварена за него. Той издаде минидиск "Rewind Forward", реализира турне със своята група "Ол-Стар бенд" и работи с Пол Маккартни по "последната" песен на "Бийтълс" - "Now and Then".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕВЕРОЯТНИЯТ ЖИВОТ В ДИВАТА ПРИРОДА👐

    0 1 Отговор
    РИЧЪРД СТАРКИ Е НА..83 ГОДИНИ....
    ШОФЬОРА НА ЛАТЕКС..73 ГОДИНИ....
  • 2 Бах

    1 2 Отговор
    Ама тоя гринго стар много големм писател беее . От 312 страници 300 са само келяви снимки вай вай вай