Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 14:15 2 752 2

Кои зодии имат най-високи стандарти при излизане на срещи?

  • зодии-
  • първа среща-
  • очаквания

Ето кои са тези взискателни знаци според астролога Мишел Бел

Кои зодии имат най-високи стандарти при излизане на срещи? - 1
Снимка: Shutterstock

Ако списъкът ви с разочароващи първи срещи е дълъг, вероятно са ви казвали да понижите стандартите си. Но да имаш големи очаквания не е толкова лошо – това просто означава, че знаете точно какво искате и ако това отнема повече време и усилия, тогава така да бъде!

Въпреки че не би трябвало да сме склонни да правим компромис с това, което заслужаваме, има някои зодии, които са пословични с по-високите стандарти от повечето – особено що се отнася до срещи.

Вижте кои са тези взискателни знаци според астролога Мишел Бел, която разказва за тях пред Bustle:

Дева

Независимо дали декорират домовете си, или се зареждат с тренировка, Девите се раздават на 110 процента. Те се сдобиват със своята „ориентирана към прецизност природа“ от управляващата планета на зодията – Меркурий, и в резултат на това постоянно вдигат летвата.

„Стремежът им към съвършенство е безмилостен и те ще положат много усилия, за да го постигнат“, обяснява астрологът Мишел Бел. Не позволявайте обаче взискателната им персона да ви попречи да опитате късмета си с тях – Девите са едни от най-големите късметлии в приложенията за запознанства, така че стандартите им може би не са толкова недостижими, колкото изглеждат.

Везни

Везните могат да привлекат вниманието на почти всекиго, но точно затова те никога няма да се задоволят с по-малко, отколкото заслужават. Те знаят, че има човек, който ще им даде всичко, което искат, и дори повече от това. „Везните ценят баланса и справедливостта, като търсят партньорства, които са толкова красиви отвътре, колкото и отвън“, споделя астрологът Мишел Бел. Всички трябва да сме като тях!

Козирог

Според Бел Козирозите са „подхранвани от амбиция и горещо желание за успех“, поради което се стремят към най-доброто във всяка ситуация. „Насочвайки се към възвишени цели, Козирозите са известни със своята непоклатима решителност и силна работна етика“, казва експертът по астрология.

„Със Сатурн като свой космически треньор, те имат дисциплината и постоянството да превърнат мечтите си в реалност.“ Разбира се, този мотивиран знак се нуждае от партньор, който ще отговаря на неговото ниво, поради което кардиналният знак е толкова съвместим с Дева. В края на краищата, другарският земен знак знае това-онова за високите стандарти, пише "Флагман".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 няма какво да добавя

    0 0 Отговор
    "толкова красиви отвътре, колкото и отвън"
  • 2 Сабри

    0 0 Отговор
    Тази Тамара ,само лъже ! Щях да ставам богат ,ама йок! Щял съм да се влюбя ? Комшийките ме черпят и таковат непрекъснато ! Как да ги обичам ? луд станах😜😛👿 😥😥