Last news in Fakti

28 Ноември, 2023 09:12 1 449 11

Днес сме податливи на всякакви съблазни и изкушения

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение

Днес сме податливи на всякакви съблазни и изкушения - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Близнаци до 08:55 ч. на 29 ноември

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Емоциите са по-повърхностни. Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. Хората сега са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения, твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много е важно да има самоконтрол.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 17:25 ч.

Това е ден на борба за справедливост, за прояви на смирение, търпение. Всичко тайно може да стане явно. В 15 лунен ден човек става лесно податлив на всякакви съблазни и изкушения.

Днес трябва да се завършва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в успеха, не трябва да допускате съмнения. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Много е важно да се съхрани спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се ядат месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.

Неблагоприятно време за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие, да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 17:25 ч. на 28 ноември до 18:18 ч. на 29 ноември

Под влияние на хармоничният аспект между Луната и Венера днес, хората ще бъдат по-приятелски настроени, по-деликатни, по-лесно се прощават грешките на другите, което помага за мирно решаване на конфликти и проблеми.

Подходящо време за реклами, презентации, контакти с обществеността. Хората се впечатляват по-силно, търсят забавление, внимание. Засилва се взаимното привличане между половете, желанието за интимни контакти и интимни разговори. Кафенетата и баровете ще бъдат по-пренаселени от обикновено.

Шопингът носи голямо удоволствие сега на жените. Харесват им се много неща и е трудно да се сдържат да не купят, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Препоръки: носете нови и красиви дрехи, правете подаръци на тези, които обичате, идете на кино, изложба, светско събитие, изненадайте половинката си с нещо необичайно за вас, романтично.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ооо , дааааа

    1 0 Отговор
    Какви глупостарства, не го и дочетох, тези, които сте Му от стадото, казвайте си всеки ден, молитвата. - ,Отче наш. - ,🕕

    Коментиран от #3

  • 2 Хаха

    3 0 Отговор
    Някой хора пишещи статийки са податливи на сексуални изкушения всеки ден! Пишат ли пишат идиотщини!
  • 3 Да, да ...

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ооо , дааааа":

    Както каза един умник - "Не можете да ни изчислите остатъка". 😜😜

    Коментиран от #4

  • 4 Остатъка Ти е изчислен

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Да, да ...":

    От Архангел Михаил, и да се плезиж или не, тая си е , всичките сте му в ръчичките и Слава Бог😁🗡️🌎🪐

    Коментиран от #5

  • 5 НЕ МЕ Е СТРАХ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Остатъка Ти е изчислен":

    А ти в чии си? На низвергнатия ли?

    Коментиран от #6

  • 6 Ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "НЕ МЕ Е СТРАХ":

    За да съм, толкова смела, от кои мислиш, че съм" 🏀

    Коментиран от #7

  • 7 ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха":

    Перспективата ви е лоша при всички варианти на играта.🏀 ;)

    Коментиран от #8, #9

  • 8 между другото

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "ха ха ха":

    Харесвам числото 7. Ето, пак се падна на мен. 😎
  • 9 Жестоко се лъжеш губеш

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ха ха ха":

    С всеки изминал ден😁🏀🔔

    Коментиран от #10

  • 10 ЩЕ ВИДИМ!

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Жестоко се лъжеш губеш":

    Тая игра съм я играла много пъти. А ти трябваше за толкова време поне да се научиш да пишеш.;)

    Коментиран от #11

  • 11 Ха ха хи хи

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ЩЕ ВИДИМ!":

    Ок, така да бъде..😁🔔🏀