Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 12:32 3 237 34

Ванга никога не е предричала войни и края на света

  • ванга-
  • баба ванга-
  • предсказание-
  • пророчество-
  • петрич-
  • края на света-
  • апокалипсис-
  • война

Близък до пророчицата споделя, че по нейните думи няма да има трета световна война

Опустошителни природни бедствия, ядрена катастрофа, огромни разрушения и много смъртни случаи. Всичко това гласят ужасяващите предсказания на Ванга за 2024 г., или поне така твърдят английски и руски сайтове. Според тях пророчицата е предрекла, че ще има глобален конфликт през 2024 г., а изходът ще е най-важното събитие в световната история.

"Ядрена катастрофа ще опустоши Земята преди края на 2023 г. Експлозия в атомна електроцентрала ще погуби милиони, а в атмосферата ще се разпространят токсични вещества. Суперсила ще използва биологични оръжия, които ще убият още стотици хиляди хора", споделила Ванга пред помощницата си Витка Петровска, гласи материал, публикуван и в британския вестник "Сън".

От изданието посочват, че българската пророчица никога не е правила официално предсказания и че никъде няма записани такива, като се позовават на разкази на случайни хора.

"Нека хората да имат едно наум за думите на Ванга, които се пишат. Тя никога не е предсказвала война и край на света. Каквото сме казали, сме го сложили на сайта", казва Иван Драмов, председател на фондация "Ванга".

Според писанията в различни световни медии пророчицата от Петрич дори предрекла, че краят на света ще настъпи през 5079 година.

"Питал съм кога ще изчезне животът на Земята. Но тя все ми казваше: "Не бой се, сине, нема страшно. Нема да има трета световна и свето нема да си отиде", спомня си приживе най-добрият душеприказчик на Ванга - Петър Баков. Ванга му споделила, че животът отвъд материята, който не можем да видим, няма да допусне унищожаване на Земята.

"Ние сме продукт и плод на извънземния разум. Няма майка, която да убие детето си", допълнила най-известната пророчица по нашите земи пред Баков.

"Едва ли точно година по година е говорила за бъдещи събития", предполага Драмов.

Според писания на нейни пророчества 2024 г. ще донесе множество мрачни събития, включително терористични атаки в Европа, голяма икономическа криза и биологични нападения, както и опит за убийство на Владимир Путин, написа вчера и "Дейли Мейл". Единственото позитивно предсказание за годината било увеличаването на медицинските пробиви, пише "България Днес".

"За това, да. Ванга говореше, че ще се намери лек за рака, както и за други "непобедими" в момента болести, но за война и години напред нямаме 100% информация", твърдят от фондацията на Ванга.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софийски

    11 12 Отговор
    Не сте се консултирали с грешка Робева ;)
  • 2 така е

    14 10 Отговор
    Когато простаците вярват в приказки, ще се намерят и тарикати да им ги поднасят.
  • 3 честен ционист

    8 14 Отговор
    Ванга е предричала, каквото й подшушнат на Лубянка 2.
  • 4 12343211

    8 0 Отговор
    Е, да се намери един да не те психяса.
  • 5 съвпадение ...

    3 1 Отговор
    Тъкмо ми казаха, че ще има пробив и вие го написахте.
  • 6 Саровски

    22 3 Отговор
    Колко хора направиха пари и живеят в палати от името на Ванга, а тя самата е живеела в една стаичка от 6 квадрата и се е хранила само с бучки захар.
    Добре, че е била сляпа и от село, че не ги е видяла с какви намерения ходят при нея.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Играч

    3 11 Отговор

    До коментар #6 от "Саровски":

    Ходили са да играят комар с пророчицата. Тя е била гуру в хазарта и приемала само играчи.
  • 8 Обяснявам

    13 3 Отговор

    До коментар #6 от "Саровски":

    Ванга контактуваше с мъртвите. Може да се контактува само с мъртви , които не са преминали. А те не преминават обикновено защото са зли , и чакат някакво отмъщение. Затова лъжат , за да нараняват хората. Отначало казват нещо вярно , за да им имате доверие , и след това ще ви говорят само неща , които да ви донесат страдания ! Не се занимавайте с такива неща !

    Коментиран от #10

  • 9 Хъхъ

    5 8 Отговор
    Много ясно че не е, никога не е давала и точни години и дати. Подобни хора винаги се ползваха от комунистите за пропаганда. Виждаме това как в наши дни се прави от Кремъл и се пробутва като сензация във Кремълските вестници в България !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Соваж бейби

    1 3 Отговор
    Лека и пръст на жената,съжелявам че не е още жива щях да запиша час само да си говорим не за гадателства .Сигурна съм че близките и знаят повече но хората са злобни и лоши не им се занимава.Много е близко до моята хипотеза за посещенията ни от извънземните те са ни създали както ние искаме да се направи опит раждане в космоса нещо от този род ама още в кроманьонската епоха .Често си мисля че не съм от тази планета днес когато наблюдавам някой млади ,трансформация ,луди политици....Самоуспокоявам от Сатурн съм най ми харесва от всички планети или Андромеда нещо такова и съм за малко на гости тук на Земята.

    Коментиран от #14

  • 12 Ченге от рупите

    8 11 Отговор
    Ванга е продукт на Държавна сигурност , използвана е за пропаганда от тогавашната власт. Чакало се е с дни за да се влзе при нея. Имала е агенти сред хората и за няколко дни отвън всичко ти научават и влизаш при нея като прочетена книга. НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ !

    Коментиран от #13

  • 13 Соваж бейби

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "Ченге от рупите":

    Как ще ми обясниш логично без хипотеза и не намисай религии ако нямаш конкретен отговор не ми пиши легенди и съчинения.Защо сме няколко раси човеци на Земята,различни по цвят визуално ,различни езици ??Ако смениш географската ширина на дома си не ставаш кафяв или Скандинавия...сте тъмнооки и с тъмна коса няма да родите русо дете със сини очи и днкато ?
  • 14 Не сте

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    От тази планета , нито пък някой от нас е ! Ние по никакъв начин не се вписваме при съществата , пригодени да живеят тук! Човеците боледуват повече от болести на опорно двигателния апарат повече от всички живи същества , защото костно- скелетната ни система не е пригодена за тази гравитация! На възрасни години - всички без изключение , в различна степен. Това не е характерно дори за животните , тежащи тонове ! Второ - само нашите деца са малоумни , непригодни , и физически слаби за самостоятелен живот години наред , и не биха оцеляли самостоятелно , без нашите грижи!

    Коментиран от #16

  • 15 Омръзнало

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Дърпайте още дяволът за опашката":

    Ми е от религиозни фанатици! Толкова сте спрели , че дори Библията не познавате , но като всеки малограмотен сте отворили големи усти !
  • 16 Соваж бейби

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Не сте":

    Има голяма логика в думите ви ,много неща не знаем човеците или който не е любопитен нищо не знае.Значи преди седмица детето ме бутна в кухнята без да иска бягаха с котката се изгорих жестоко с вряла вода варих миди.От известно чета за литотерапия ,радиестезия ...ще ми повярваш ли че като сложих
    Исландски шпат на дланта си за няма и 5 минути червеното и болката отминаха нашите им се събраха очите в къщи иначе все се смеят в къщи че яко ме тресе скуката вече са на друго мнение.Всички камъни си ги подържам даже и тибетска купа имам за тях, прочистване на лоши вибрации .

    Коментиран от #18

  • 17 Провило

    1 0 Отговор
    Вско тече, всичко се променя и само с настъпване на годиина, месец, ден, час или минута и секуда става факт. Мъдрите изчакват, а всички или повечето си казват, че нещо си де е сбъднало.
  • 18 Няма

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Соваж бейби":

    Да се смея въобще , защото имам подобен случай. Преди време на една туристическа обиколка , дъщеричката ми беше ужилена от две оси по двете ръце едновременно. Тогава беше малка , много я заболя и се разплака. Хукнахме да търсим лекар , и на късмет минахме покрай едно ателие на художник , на което пишете - Аязмото на Свети Георги. Сетих се , влязохме , и детето си натопи ръцете във водата. Само след десет секунди ги извади без никакви оттоци , и никаква болка. Със съпругата ми и синът ми гледахме , като трудно вярвахме на очите си. Но беше напълно здрава , само за десет секунди!

    Коментиран от #19, #23

  • 19 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Няма":

    Осата не оставя жилото си.....И без аязмото с Харе Кришна ,или Боже помози...щеше да и премимине.Ако я ужилят две пчели ще и мине след 24часа,а ако е стършел или тигров комар....може и седмица да има подутина!Такива ужилвания се оправят.ножката от джоба и почваш да триеш с метала върху ужиленото.много по бързо ще и премине и болката и подутината!

    Коментиран от #20, #22

  • 20 Прав

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Сте че щеше да премине , но това премина за десет секунди ! Оттоците направо изчезнаха за миг , а бяха сериозни. И аз съм бил жилен много пъти , и много ужилени хора съм виждал , но такова нещо - никога друг път !

    Коментиран от #21

  • 21 Причината

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Прав":

    за да преминат тези отоци бързо е че водата е била алкална.
    :)
    Това е и принципа на Дълбоковиждащ с ножката.
  • 22 Здравейте

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ще споделите ли какво образование имате.
    Често чета ваши коментари, които са съвсем на място за разлика на много от пишещите тук.
  • 23 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Няма":

    Не съм спец в материята всичко е на база от четеното ми ,но доколкото разбрах в светена вода е натопило ръчичката си?В истински светена църковна вода престоява кръста малко слагат и треви по някога това е също като тибетската купа но с един метал а при другата са 7 метала също сам си правиш светена вода слагаш и листа от рози ...но не се пие.Тези неща имат влияние,един соченик си държеше пръстена в вода и я пеше за здраве .... метал като църк.кръст ама той влезе в духовната семенария и му е ясно. Малко лунатик момчето ама добряга,това го вярвам обаче за целебни икони не, те са рисувани от хора и спадат в секция Зак Бегънс

    Коментиран от #24

  • 24 За Вас

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Соваж бейби":

    И за колегата Дълбоко виждаш , ще разкажа повече. Тази вода не беше нито светена , нито в църква ! Нещо повече , църквата я беше анатемосала , защото, както разказа художника , водата бликнала след нещо като взрив , който разцепил земята в ателието му , и беше изхвърлил на повърхността една каменна икона на Свети Георги , нещо като древен паметник на гладиатор , ако сте виждали. Можеше да се види в ателието , и личеше , че не е съвременен фалшификат , нито пък човека вземаше пари за нещо. Та , при взрива било паднало кубето на църквата , която е отгоре над ателието , и поповете бяха анатемосали извора. А относно предположението за алкална вода на колегата Дълбоко виждащ , мисля го за несъстоятелно , защото нищо не може да излекува оттоци и болка за десет секунди ! Не ножка , не медицина - нищо ! Описание неща биха помогнали след много време , но са по добре от нищо. Упорито отказвате да разберете , че човеците не всичко разбираме ! А това е единственото мерило за човешкият ум ! Който мисли , че много знае - нищо незнае ! Още Сократ го е установил и формулирал !

    Коментиран от #25

  • 25 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "За Вас":

    Никога не казвам че знам всичко !Не знаех за това място щом не е угодно на църквата значе е хубаво нещо да предположим ?!Сега едната ми хипотеза е може да паднал метеорит парче нещо извънземните да пуснали приток на енергия ...иконата там както го наричате си е била заровена ,скрита ..?с времето малко ли племена са минали по тези земи те и за жил.блокове при строежи намират скелети,делви ....Другата хипотеза е там може да има фантом за да разбере този художник да се свържи с Зак екипа на Ghost Adventures имат супер техника ще даде отговор веднага какво е .Някой художници имат дарба и дарба ...има една картина на едно момче което плаче от известен художник.Обиколила е много къщи и места често е причина за пожар ако ме разбирате какво искам да кажа

    Коментиран от #26

  • 26 Знам

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Соваж бейби":

    Че сте умна , и ви класифицирах като такава не защото много знаете , а защото забелязах , че се съмнявате в знанията си , които не са никак малко! Не го възприемайте като комплимент , а като истина , защото аз не си губя времето , за да контактувам с глупаци. Прекланям се единствено пред човешкия ум , и само умните са мои събеседници. А водата е нещо , което тепърва ще научаваме , какво е точно! Водата има памет , водата може да лекува , може да пренася информация , може да бъде добра или лоша...... Интересно , откъде древните са го знаели , защото още в приказките се говори за добра и лоша вода , за лекуваща , или разболяваща..... Дори в Библията е описано лечение , след потапяне във вода !

    Коментиран от #27

  • 27 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Знам":

    Това го знам мерси за комплимента но съм доста далеко все още с ламите не мога се меря.Правя експерименти на база познания и четено по този начин с купата но с резонанс /вода когато я търкаш и водата изглежда като че ли кипи и се чува нещо като дъжд .../ си прочистих водата в басейа с рибите и лилии имам за сега нямам лотос .Беше ми писнало с в.прахосмукачка да го подържам и препаратите не помагаха блато помпата се развали и ще го местя ако не сменим къщата тази е наследство от бабата и дядото на мъжо но и двамата не я харесваме ....Вече не ми е зелено мътна водата и виждам рибите преди само на повърхността .

    Коментиран от #28

  • 28 Може

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Соваж бейби":

    Да опитате да държите водата чиста , като разхвърляте няколко малоценни сребърни монети по дъното. Когато положението не е много зле , среброто убива бактериите , като няма да навреди на рибите и растенията. Също ще помогне ако имате възможност да усилте притока на течащата вода. Ако въобще не тече вода , или тече слабо , басейна ще се замърсява бързо. А водата..... ако напълните бутилка вода , вземете я в ръцете , и концентрирано пожелаете нещо хубаво за някой ваш близък , или да се излекува от болест , давайте му тази вода , и с течение на времето , тя ще започне да му оказва положително влияние. Но за всеки човек поотделно ! Не може да направите такава вода за цялото семейство !

    Коментиран от #29

  • 29 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Може":

    Със хора за сега изобщо не смея да помагам ,тествам на себе си литотерапия преди имах страхотни проблеми с вените от второто раждане направо се появяваха като синини спуканите вени сякъш някой ме е ритал,краката ми все ледени студено ми е сега всичко е в ред .Реших че да давам пари на литотерапевт не си струва може и да работи а мръсни камъни тоест от предният пациент непочистени има си церемония и да ми предаде и още проблеми,сложна материя е първо си пречистих чакрите сама и така етап след етап...Без да се моля в църква но това за елемнтарни неща,зъболекър или тежки проблеми записвам час за доктор.Всичко е на база личен опит и какво виждат очите ми като математиката.Отговор базиран на легенди и предания зеро вяра .Всичко е вибрация и енергия ,зареждането го получаваме от природата с това което ни заобикаля с пости и молитви не става.Все още нищо не знам когато стигна до фаза да правя вятър или вода да трансформирам в лед примерно като в последният властелин на въздуха значе съм стигнала някъкво ниво за сега аматьор

    Коментиран от #30

  • 30 Така

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Соваж бейби":

    Се започва , малко по малко ! Имайте вяра в себе си , и възможностите си. Когато искате нещо , освен духовна концентрация , формулирайте желанието си с думи ! Думите имат страхотна сила. Нали знаете - В началото беше словото ! Не разглеждайте Библията като църквата. При правилно четене , от Библията може да получите познания , които църквата е пропуснала да скрие. Дори чисто магически практики. Но трябва да имате желязна дисциплина , и никога да не ползвате познанията си във вреда на другите хора. Защото е много изкушаващо , а така започва падението!

    Коментиран от #31

  • 31 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Така":

    Да
    Просто доказвам лично за себе си въпроси без отговор и разни с може би не ме устрйва.Първо започнах от бонзая ми на 6 г нищо му нямаше ,совичката ми когато порасна и си отлетя в нейната натура буквално изпаднах в голяма мъка почти не спирах да рева ,обвинявах се че никога не я бах вързала поне щеше да е на сигурно в къщи ...И бонзая ми изсъхна тука вече побеснях само си казах и ти ли ме напускаш аа супер няма що тук таме зелено листо .Забих два пл.кристала в саксията и една геода авантюрин ако искаш ми вярвай върна се тук таме имам голи клони но се виждат че скоро и там ще поникне нещо и така....само че си пречиствам камъните всяка седмица ....После пробвах на сбе си

    Коментиран от #32

  • 32 Надявам

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Соваж бейби":

    Се да спасите дървото. Но по-важното е , да обърнете внимание на себе си. Не е лесно да си сама душа в чужда държава! Намерете си занимания , които са ви приятни , контактувайте повече с децата си , защото те ви обичат безусловно , и се забавлявайте повече със съпруга си ! Живота не е само работа и пари ! Ходете на екскурзии , почивки , и всичко , което ви доближава до природата. И малко питие и мезе , и - живота е прекрасен !

    Коментиран от #33

  • 33 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Надявам":

    Изобщо не се чувствам самотна душа приятели бол с голямата обаче по яко чувствам се на 20се ходим на концерти забавлявам се и с младежите а на моите години са малко по сериозни и не мога се майтапя,обичам да опознавам различни раси хора.Не мога да се огранича само с българи да речем в смисъл как да кажа не правя разлика. Еднакво има хубави и злобни хора само инфраструктурата е друга .Границите и различните държави хората сме направили тази глупост,виж иначе на една река ,море ,птици ....не можеш да им направиш паспорт или адресна регистрация пътува си къде пожелае .Вече е друго ако си космонавт и прекарваш с месци затворен горе гледаш през прозореца и те не знаят какво чакат там косм.затворници даже площадка за раходка нямат с машина за кислород е тъжно наистина .Пииването и хапването си угаждам и на почивки само презорвам нещата да се преместим на окена в друг град даже селеце искам спокойствие
  • 34 ванга е предрекла военна операция ,

    0 0 Отговор
    а не война !