Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 12:15 1 292 8

Приятелката на Ал Пачино: Не се виждам в булчинска рокля (ВИДЕО)

  • ал пачино-
  • нур алфала-
  • брак-
  • празници

29-годишната Нур роди син на 83-годишния актьор

Приятелката на Ал Пачино: Не се виждам в булчинска рокля (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Нур Алфала, жената, от която Ал Пачино има дете, се оказа, че не е от хората, които си представят да се видят в булчинска рокля.

В разговор за "TMZ Ноор" 29-годишната сподели: "Не съм от тези, които искат сватба, и не мисля, че с Ал ще се обвържем до такава степен". Въпреки това "празниците ще прекарат заедно".

Признанието ѝ идва няколко седмици след като двамата с актьора постигнаха споразумение за попечителство над петмесечното им дете. Според документи, изнесени за TMZ, 83-годишният актьор се е съгласил да изплаща 30 000 долара месечна издръжка на Алфала, която е с 54 години по-млада от него. Таблоидът съобщава, че това е долната граница на плащанията за носителя на "Оскар", тъй като месечното му задължение може да се увеличи с течение на времето в съответствие с доходите му. Освен 30 хиляди, той също така ще плаща и за образованието на Роман, което годишно се равнява на 15 000 долара, които ще бъдат вложени в образователен фонд за времето, когато детето порасне.

Според TMZ той ще продължи да плаща и за други разходи, които вече е правил за приятелката си и детето им, включително над 10 хиляди на нощ за наемане на медицинска сестра. Изданието съобщава също така, че споразумението за попечителство позволява на актьора и Алфала да си поделят законното попечителство над сина им, но тя ще има основно, докато Пачино ще има право на посещения, пише още dir.bg.

Родителите ще трябва и да се споразумеят с кой от тях Роман ще прекарва празниците - ако не се окаже, че ще празнуват заедно като семейство.

Междувременно все повече се говори, че двамата са разделени макар представител на Пачино да отрече това пред "Daily Mail".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пича с москвича

    5 0 Отговор
    На 83 години какво повече му трябва на човек? Здраве и приятни мигове. Пачино има кинти за още един живот ама време няма. Децата винаги носят радост и наследяват ген и имоти. Няма лошо. Един път се живее.
  • 2 д-р Хаус

    0 1 Отговор
    да изчака още малко кандидат булката, да може дедо Ал да изтрещи съвсем, та да може по-бързо да го умори след това и да му вземе парите..Сега е рисковано, може да и се наложи да го търпи поне няколко години
  • 3 Бойко Българоубиец

    2 3 Отговор
    Не е срамно да си стар! Срамно е с баби да спиш!
  • 4 правилно

    3 1 Отговор
    Не си струва да обличаш рокля за дядо си.
  • 5 Соваж бейби

    3 2 Отговор
    Горкото дете !!!Не ми ясно само как се е появило на бял свят с какви лаб.фокуси ако носи негов ген съмява ме.Хипер излагация идоле ,да си беше седял в имота кротичко почивайки на шезлонга си гледаш спокойно старините .Това е болест не е любов нито нормално съзнателно поведене на старци.Трябвало е да го подложат на психо тест преди да вземе съда решние а дамата да бъде наказана по закон за манимулация и измама на старци .
  • 6 щок

    2 0 Отговор
    Значит не е само Макаронът,който е женен за баба си. И тази Нур Алфала е омъжена за дядо си.
  • 7 Геронтофилия

    4 1 Отговор
    и алчност за пари, с цената на един човешки живот, човешкото падение край няма, някои златотърсачки не се спират пред нищо, преди това била интимна с Клинт Истууд, ами че той е на 95, за каква интимност говорим, някой да е чувал за физиология на човешкото тяло, явно САЩ наистина е страната на неограничените възможности, и на неограничените човешки падения.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.