Last news in Fakti

2 Декември, 2023 18:22 4 954 5

Тези 4 зодии не споделят чувствата си

  • зодии-
  • чувства-
  • емоции

Те са истинска загадка

Тези 4 зодии не споделят чувствата си - 1
Снимка: Shutterstock

Част от зодиите не обичат да говорят за чувствата си. Те не споделят какви емоции изпитват, не разказват за това как се чувстват, истинска загадка са. Трудно е да прочетете мислите им и да разберете какво изпитват. Мистериозни са. Ето кои са те, според "Times of India".

Водолей

Те са енергични, жизнени, приключенци, но не обичат да говорят за това какво чувстват. Избягват въпросите и темите за чувствата им и емоциите. За да ги накарате да бъдат по-открити, трябва да спечелите доверието им. Дори тогава, те пак не обичат прекалено емоционалните разговори, признания и споделянето на чувствата. Предпочитат да се изразяват с действия, без думи, но това понякога е проблем за близките им.

Телец

Много е важно първо да сте приятели с Телците, за да могат те да ви се доверят и да споделят чувствата си. Тях много ги е грижа за близките, но им е трудно да покажат какво изпитват. Страх ги е да не бъдат наранени, затова показват какво чувстват, когато са напълно сигурни, че могат да вярват на някого, когато той се е доказал. Помагат много, но им е трудно да изразят емоциите си.

Дева

Фокусирани са над това да намират решения на проблемите и да бъдат полезни. Често избират да са мълчаливи и да работят върху задачите си, вместо да обяснят как се чувстват. Предпочитат сами да се справят с чувствата си и сами да ги анализират, а не да ги обсъждат с другите. Показват се като спокойни и леко хладни, крият чувствата си. Ако ги споделят, не им е комфортно - чувстват се на показ, като отворена книга.

Козирог

Козирозите вярват, че емоциите могат да пречат на работата им. А тези зодии са много работливи, организирани, дисциплинирани, амбициозни. Не искат нищо да им пречи да си вършат задачите и да постигат целите си, пише teenprшoblem.net. Затова не показват как се чувстват. Да бъдат емоционални на публично място за тях е незряло. Дори когато са емоционални, опитват да го скрият и дълго мислят дали изобщо да споделят какво чувстват. Сериозни са и не искат да изглеждат чувствителни.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чак

    4 1 Отговор
    пък загадка ? Прозрачни до болка , но нека така си мислят !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.