Last news in Fakti

5 Декември, 2023 09:38 1 273 6

Поли Хубавенска получи специална награда на музикален конкурс в САЩ

  • поли хубавенска-
  • песен-
  • конкурс-
  • сащ-
  • награда

За песента "Light Of The Sun"

Българска песен има честта да бъде отличена в един от най-авторитетните музикални конкурси в САЩ. Песента "Light Of The Sun", композирана от Поли Хубавенска и Явор Русинов, продуцирана и изпълнена от Поли Хубавенска, спечели специална награда в The USA SONGWRITING COMPETITION.

29-тото издание на конкурса, познат като едно от водещите музикални събития на Америка, избра "Light Of The Sun" за носител на специален приз в категория „World”.

Самата Поли научава новината от организаторите, които се свързват с нея, за да я поздравят. „Регистрирах песента за участие през лятото, разказва Поли: "Щастлива съм от признанието, още повече, че „Light Of The Sun“ реално присъства само в една категория и печели награда, за разлика от други песни, регистрирани в няколко.“

Поли Хубавенска получи специална награда на музикален конкурс в САЩ

Конкурсът The USA SONGWRITING COMPETITION се организира от 1995-та година в САЩ и е със статута на едно от най-големите музикални събития за независими изпълнители. Кандидатстващите произведения се оценяват според оригиналност, текст, мелодия и композиция. Песните се селектират от анонимно жури, съставено от най-авторитетните професионалисти в музикалния бранш, сред които продуценти от гигантите: Sony Music Entertainment, Universal Music Group и Warner Music Group. Поради тази причина конкурсът се възприема като официален шанс независими таланти да бъдат „открити“ от големите музикални компании.

Припомняме отново и песента на Поли Хубавенска, която успя да впечатли журито на The USA SONGWRITING COMPETITION:


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 снимки като от

    5 0 Отговор
    садо-мазо конкурс...
  • 2 уикенд за двама в дома на журито

    4 0 Отговор
    Поли Хубавенска получи специална награда на музикален конкурс в САЩ
  • 3 Много е зле

    3 0 Отговор
    положението!Много зле!
  • 4 айдеде

    3 0 Отговор
    - Мамо, хлябът е зеленясал. - Дай го на сестра ти, тя е веган.
  • 5 селтак

    3 0 Отговор
    Взела е специана награда във категория куросмучене!
  • 6 Табаков

    2 0 Отговор
    Това шега ли е с българската народна музика? Недоумявам! Ще откача,ако Янка Рупкина запее на английски! Хубаво е,че момичетата са хубавески,но този с превръзката и с очилата какви ги дири там? Поне букет рози да им беше поднесъл!