Last news in Fakti

6 Декември, 2023 13:58 1 570 14

5 типа мъже, които никога няма да се обвържат

  • обвързване-
  • мъж-
  • обвързани мъже-
  • връзка

Тези типове мъже заблуждават и лъжат, но не са способни да имат отдадена връзка

5 типа мъже, които никога няма да се обвържат - 1
Снимка: Shutterstock

Някои от нас търсят любовта и най-подходящия партньор в продължение на години, но по пътя към романтичната цел се сблъскваме с различни разочарования. Влюбваме се до полуда и се поддаваме на емоции, които изцяло замъгляват трезвата ни преценка за мъжа, който ни привлича. Времето минава в заблуда, а с това се увеличават разочарованието и болката от пропиления потенциал за връзка.

Как да разберем, че един мъж няма да се обвърже с нас и кои са типовете мъже, които трябва да избягваме?

Господин все още женен/обвързан

Ако мъжът живее в един дом със съпругата си, с която твърди, че е разделен, има голяма вероятност той все още да е женен. Често такива мъже разказват истории, в които уж се опитват да уредят развода си, че не са се разделили все още заради децата, но иначе помежду им вече няма любов и т. н. Обикновено всичко това е лъжа. Истината е, че господинът все още женен има нужда от интимност. Той иска емоционална връзка с друга жена, но е малко вероятно да остави семейството си заради нея.

Господин командировка

Той често пътува по бизнес и обича онлайн запознанства. Този мъж ще ви убеди, че е във вашия град за няколко дни или дори седмици. Може би ще ви предложи да го разведете из града, да отидете в хубаво заведение. Но с такива мъже или не се стига изобщо до среща, или срещата се оказва секс за една нощ, след което той изчезва.

Има ситуации, в които той често ще пътува, за да се вижда с вас, убеждавайки ви, че все още няма как да се премести във вашето населено място или обратното. Изненадващо той може да се окаже и със семейство, без вие да подозирате.

Нарцисистът

Пазете се от мъж, който говори твърде много за себе си, изглежда твърде перфектно и работи основно върху това имиджът му да е непокътнат. Той няма да се обвърже с вас, защото е твърде отдаден на себе си. Освен това е свикнал жените да му се възхищават и дава ясна заявка, че е желан, но не и моногамен.

Комплексираният мъж

С него ще ви трябва време, за да покаже същността си, но дори и да започнете любовна връзка, малко вероятно е тя да е продължителна. Такива типове мъже не само че няма да се радват на успехите ви, но и няма да ви мотивират да се развивате. Ще ви омаловажават. Комплексираният мъж обикновено завижда, хвали се с материалното в живота си, рядко е кавалер и смята, че жените искат твърде много от мъжете.

Призракът

Още един тип мъже, които нямат сериозни намерения към вас. Мъжете „призраци“ са непостоянни във флирта. Известно време ще си пишете, евентуално може да излезете някъде, ще има закачки, когато се видите. Скоро след това те се отдръпват. Все по-рядко ще ви търсят, няма по никакъв начин да предприемат стъпки, за да развият отношенията си с вас. Те просто си повдигат егото. Емоционално са променливи и недостъпни.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комплексиран призрак

    7 1 Отговор
    Дами,вие сте моята мотивация да започна бизнеса ми с развъдник за котки,благодаря ви!

    Коментиран от #2

  • 2 избивам чужди комплекси

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Комплексиран призрак":

    Котките са за женчовците, мъжете харесват кучета.

    Коментиран от #12

  • 3 Тези

    5 4 Отговор
    Жени спят прави , като конете ! Само обвързване им е в главата ! Обяснявал съм защо , сетете се!

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мдаа

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Тези":

    Първоначалният замисъл на Твореца бил мъжете да раждат децата, но след като се показали безотговорни, той дал тази роля на жените. Мога много да кажа за мъжките недостатъци, но е по-интересно сами да ги покажете...

    Коментиран от #7, #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мъжа на урсула

    3 2 Отговор
    А мъжа да носи ли булчинска рокля и пералня на първа среща в нейния град за да разбере жената че намеренията му са сериозни а пералнята е сигурен знак че се премества?
  • 9 Пакистанец

    6 1 Отговор
    Бе то и ние очакваме да дойде на среща красавицата от инстаграм ма идва птеродактила от реалния живот
    С претенции... щото има 38 like-a и 22-ма последователи, зночи е красавица
  • 10 Еее...

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "мдаа":

    За Вас ще направя изключение , и ще се обвържа ! Но идвам заедно с недостатъците , които искате да видите.

    Коментиран от #14

  • 11 Шестия тип е

    3 4 Отговор
    типът, който знае, че жената е непостоянна и неговата цел ще бъде опропастена. Знаете ли, че една жена харчи от 30% до 70% повече ресурси от същия като килограми и ръст мъж. Е защо тогава да се обвързва един мъж, само да угажда на жената до него ли?
  • 12 Ахмат Дуган

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "избивам чужди комплекси":

    Котките са за хора, които искат да обичат. Тези, които искат да бъдат обичани си взимат кучета.

    Коментиран от #13

  • 13 пфф

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ахмат Дуган":

    Тъпо клише!
  • 14 Успокой се

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Еее...":

    И си остани там. Казах, че ще ги покажете, но не казах къде. Говорех за форума ...