Last news in Fakti

10 Декември, 2023 14:11 2 981 2

Опра Уинфри разкри как е свалила толкова бързо 18 килограма (СНИМКИ)

  • опра уинфри-
  • отслабване-
  • килограми-
  • водеща

Водещата отрече слуховете, че е прибегнала до инжекциите за диабетици "Оземпик"

Опра Уинфри разкри как е свалила толкова бързо 18 килограма (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Опра Уинфри разказа как е отслабнала с 18 килограма по естествен начин в разговор с "Entertainment Tonight". 69-годишната телевизионна водеща опроверга слуховете, че е отслабнала благодарение на Ozempic - силни инжекции за лечение на диабет, които през последните месеци известните използват, за да свалят бързо излишни мазнини.

"Не само едно нещо ми помогна да отслабна, а комплекс от мерки. Трябваше да променя много неща в начина си на живот. И възнамерявам да продължа да го правя. Днес, например, бях на бягащата пътека", разказа тя пред журналист на изданието на неотдавнашната премиера на филма "Пурпурен цвят".

Публикация, споделена от Oprah (@oprah)

Трябва да се отбележи, че Опра отслабва постепенно, а не скорострелно както много нейни колеги и колежки от шоубизнеса. Въпреки това мнозина продължават да са скептични към твърденията на звездата, че е отслабнала по естествен път. Преобразяването на телевизионната водеща се обсъжда активно в социалните мрежи, като се чудят как е успяла да се промени толкова драстично.

Опра Уинфри и преди е твърдяла, че не е използвала лекарства за отслабване. През септември тя разказа за борбата си с наднорменото тегло, докато говореше на представянето на телевизионната си поредица "Животът, който искате", пише БГНЕС.

Публикация, споделена от Oprah (@oprah)

"Не познавам друга публична личност, чиито проблеми с теглото да са били обсъждани толкова много, колкото моите. Това е една от причините да се срамувам толкова много от тях и дори когато за първи път чух за лекарствата за отслабване, си казах: "Трябва да го направя самичка, защото ако взема лекарството, това ще е твърде лесен изход, но опасен избор", цитира думите ѝ Daily Mail.

Опра беше категорична, че "нашият свят винаги се е срамувал от хората с наднормено тегло" и че хората със затлъстяване "винаги са били третирани по различен и грозен начин".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами,

    14 1 Отговор
    Най-откровено ....лъже,че е отслабнала естествено.
  • 2 Ироничен

    7 1 Отговор
    Яла на Киро пробиотиците.