Last news in Fakti

15 Декември, 2013 10:00 14 144 5

Изпийте по едно с Дженифър докато танцува

  • дженифър нгуен-
  • модел

Хубавицата е изкусна шивачка и мечтае за собствена колекция бански костюми

Сексапилната Дженифър Нгуен е от Виетнам. Като дете хубавицата не се задържала на едно място задълго, тъй като родителите й често се местели заради работата си. Оттогава красавицата е страстен пътешественик. Към момента Дженифър се е закотвила в Торонто, но това по никакъв начин не означава, че се задържа често в града.

Както повечето си колежки и тази интересна прелъстителка започнала да се снима случайно. След като била помолена от свой приятел да позира за календар на ветеринарна клиника тя се влюбила в идеята да бъде модел.

Хубавицата има много успехи в своя професионален път до момента. Била е в топ 100 на едно от най-известните мъжки списания, както и на вътрешните страници на много други издания.

Извън светлините на прожекторите Дженифър работи като барманка, гримьорка и танцьорка.

Хубавицата е изкусна шивачка и мечтае един ден да направи своя собствена линия бански костюми, които, разбира се, сама ще рекламира с изваяното си тяло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радослав Григоров

    2 1 Отговор
    Ох как искам и аз, една такава изскусна шиБачка!
  • 2 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
  • 3 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    dobra e slivata
  • 4 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Най-много и отива третата снимка, но ако се добави към това и една забрадка тип селска помачка, и една метла с дебела дръжка между краката. А ако се извади всичкият силикон, поставен в нея, ще остане една торба кокали и една перушина отгоре и. А розовото червило пък така да и прилича- направо все едно гледаш някоя магистрална професионалистка в разгара си.

    Коментиран от #5

  • 5 Ангел Русев

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "PROFESIONALISTA":

    Пак ли женати беше до теб , когато пишеше коментара ?