Last news in Fakti

14 Декември, 2023 07:00 4 292 0

Дневен хороскоп за 14.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Известно напрежение в деня на Козирозите

Дневен хороскоп за 14.12.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Тъкмо ден за срещи и обмяна на информация. А може да посетите и някой курс, който Ви обогатява или просто Ви кара да се забавлявате.

Телец

Чакат Ви доста изненадващи събития, което би нарушило душевното Ви равновесие. Гледайте по-философски на нещата, не си ги слагайте на сърце.

Близнаци

Имате достатъчно добри идеи, но Ви липсва хъс да ги реализирате. В крайна сметка няма нищо лошо, важното е да правите онова, което харесвате.

Рак

Опитвате се да направите прекалено много неща наведнъж, но системата и вълкът сит и агнето цяло изисква много фина настройка. Помислете по въпроса.

Лъв

Ще гледате доста отвисоко на нещата днес и няма да Ви притесняват разни дреболии. Няма лошо, това е начин да съхраните душевното си здраве.

Дева

Опитвате се да направите нещо по нов начин, но премислили сте предварително последствията? Вие сте известни с нетрадиционния си подход.

Везни

Не давайте воля на емоциите си вкъщи, това може да доведе до скандали. При това никой няма да си спомни по повода, а участието Ви в свадата.

Скорпион

Малко несериозно се отнасяте към важните неща днес, а това може да е много вредно. Вземете се в ръце и действайте както подобава.

Стрелец

Много добре знаете каква е истината за нещата, но не пренебрегвайте чувствата на хората около Вас, добре е да им обръщате повече внимание.

Козирог

Ще усещате известно напрежение, което ще Ви кара да действате припряно и недомислено. Опитайте се да се овладеете, за да не съжалявате после.

Водолей

Добре ще се справяте с всичко, което си поставите за цел, но ще сте доста чувствителни към оценката на околните. Правете каквото трябва и не се привързвайте към резултатите. Интересен ден, вярвайте в себе си и всичко ще е наред.

Риби

Малко ще сте разсеяни, но затова пък влюбчиви. Гледайте да не обърквайте имената на хора, които искате да впечатлите, ефектът може да е обратен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА