Last news in Fakti

15 Декември, 2023 11:32 6 388 17

Мария Илиева имала връзка с участник в "Гласът на България"

  • мария илиева-
  • гласът на българия-
  • гадже-
  • афера-
  • участник

Стара изгора на певицата се нареди сред участниците в музикалното шоу

Позабравени любовни трепети изненадаха Мария Илиева, докато беше жури в юбилейния десети сезон на „Гласът на България“.

Измежду участниците в музикалния формат се появи бивша изгора на поп звездата, но той не избра да продължи състезанието в нейния отбор, а в този на колегата ѝ Миро. Желаещият музикална слава талант отпадна от надпреварата.

Става въпрос за Мартин Александров, който като по-млад е работил с едни от най големите кинозвезди в Холивуд като статист, пише "Галерия".

През 2011 г. същият се явява в българския X Factor, където докосва сърцата на публиката с топлия си плътен глас и атрактивна рокаджийска визия и стига до финала. Случайно или не тогава в журито отново е Мария Илиева, като любовната им афера започва точно в този период преди 12 години, припомнят запознати. Според тях двамата се познавали отпреди участието му, но успяват да запазят аферата си в тайна. Запознава ги приятелка на Мария, актрисата от сериалите „Връзки“ и „Седем часа разлика“ Евелина Борисова, с която рокаджията имал връзка в онези бурни млади години. Илиева обаче не се посвенила да забие рокаджията Марто, а приятелството оставила на заден план.

Въпреки че връзката им не продължила толкова дълго, двамата и до днес поддържат добри отношения. Мария дори е извикала гласовития си бивш да се включи в тазгодишното издание на „Гласът на България“, шушукат в средите. Разбрали се обаче, че няма да е в нейния отбор, за да не опреснят миналото си чрез клюки за близостта им, които евентуално биха могли да тръгнат. От друга страна Мария му споделила, че има свое момиче (визирайки Александра Борисова), което ще лансира. Така тя заръчала на Миро да му обърне внимание и да го задържи възможно по-дълго време в играта. Макар че Мартин бил реалист, че за такива формати е вече стар и в тях път трябва да се дава на по-младите, предава изданието.

Историята помни и други любовни похождения на Мария Илиева, докато журира в риалити форматите. Такъв беше случаят с рапъра Атанас Колев, с когото обаче приключиха повече от скандално. Изпълнителката никога не даде гласност на случилото се между тях, но неслучайно кариерата на хип-хоп изпълнителя претърпя много тежки удари след нелеката им раздяла. Като например това, че в платформите за музика бяха свалени всички клипове и песни на младока, за което неофициално бе обвинена именно Илиева, която действаше като негов продуцент.

Агнешкото за Илиева бе сервирано и от красавеца Иво Аръков. Актьорът също изживя бурна любовна връзка с изпълнителката, като това се случи преди връзката му с Мика Стоичкова. Щерката на Христо Стоичков е признавала, че „Мария Илиева не е чист човек!“. А на въпроса дали смята, че Илиева е в дъното за побоя над Аръков, Стоичкова заяви тогава: „В нашите среди доста неща се знаят и всичко води към нея.Всичко ще излезе наяве един ден. От доста хора съм чула нейното име. Ако се докаже, че е тя, със сигурност ще се стигне до съд“ .

С интересни признания за поп дивата се включи преди години и режисьорът Люси Иларионов, който също се нарежда в графа „бивши“ на Илиева. Според думите му тя е минала през леглата на не един или двама млади кандидати за популярност. В случая визира не само Наско Колев и Мартин Александров, но и певеца Ангел, който помним от дуета Ангел и Мойсей. „Тя просто е нимфоманка. Обича да се... Няма лошо, но не е редно да го прави с момчета, на които е жури. Това е типичен конфликт на интереси“, коментира преди време Иларионов, който навремето беше един от най-желаните мъже сред тийнейджърките като част от бой бандата „Ъп Даун“. Именно оттогава е датирала и аферата им.

Според запознати обаче Мария вече се е кротнала, след като сви гнездо със сина на бившия столичен кмет Петър Междуречки, от когото има и дете. „Той е опора на мечтите ми.“ Така Мария описва човека до нея към днешна дата.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    32 4 Отговор
    Тази е - Полегнала е Тодора , за всички , които я пожелаха !
  • 2 На 55 съм,,,

    18 7 Отговор
    Никога не бих й го подал!

    Коментиран от #8, #16

  • 3 Ейй..

    13 2 Отговор
    Тая мисли само за!!!!!!
  • 4 Мдаааа

    18 1 Отговор
    Марийка е фурийка, ама Мика татова не и отстъпва!
  • 5 ......па

    17 1 Отговор
    Мария Илиева и през Черепа мина навремето...
  • 6 Мара

    16 2 Отговор
    Много кочани начупих ,ама си седнах на дт
  • 7 Трол

    11 1 Отговор
    Тя от конкурса си ги подбира.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БАРС

    28 0 Отговор
    АБЕ ВИЕ ОТ ФАКТИ ЕДИНПЪТ НЕ НАПИСАХТЕ ЗА ЕДНА ПОРЯДЪЧНА ЖЕНА ТА МЛАДИТЕ ДЕВОЙКИ ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ НЕЯ.САМО С БИВШИ И НАСТОЯЩИ КУРАБИЙКИ НИ ЗАНИМАВАТЕ.
  • 10 6666

    10 1 Отговор
    А колко спортисти минаха през двора, хммммм
  • 11 Венцеслав Стефанов Сикаджията

    9 1 Отговор
    Какво занимавате хората с простотии? Все ми е тая кой е топката на тази.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гражданин

    10 2 Отговор
    Само аз не можах да се уредя с Марата, тюх
  • 14 хахахахах

    8 1 Отговор
    Марчето прахосмукачката ... нищо не пада по земята типично за марииките
  • 15 знаещия

    5 2 Отговор
    я, не думай...само с един!?!
  • 16 е как да и го

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "На 55 съм,,,":

    подадеш,като не мое да го самолета бе чичак......аре бегай....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.