Last news in Fakti

15 Декември, 2023 11:45 889 3

Бик спря движението на влаковете в Ню Джърси (ВИДЕО)

  • бик-
  • влакове-
  • ню джърси

Бикът ще бъде изпратен в местен приют за животни

Бик спря движението на влаковете в Ню Джърси (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

В най-големия град на Ню Джърси бик се озовал на влаковите релси и затрудни железопътния трафик за известно време, преди да бъде заловен, съобщи Associated Press.

Бикът стоял на релсите на гара Нюарк, което предизвикало реакция от страна на властите и задържало движението на влаковете между гарите Ню Джърси и Ню Йорк за близо час..

В крайна сметка полицаите притиснали животното в ограден участък на около 4,8 км от гарата, се посочва в изявление на директора на службата за обществена безопасност в Нюарк Фриц Фраге. Бикът ще бъде изпратен в местен приют за животни, става ясно от съобщението.

Това не е първият случай, в който бик се разхожда свободно в Нюарк.

През 2006 г. на властите са били необходими 10 часа, за да заловят бик, който се разхождал из града, според NBC News. Две години преди това бик е избягал от кланица и се е скитал из Нюарк, преди да бъде заловен, съобщава NBC.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Кристи

    3 1 Отговор
    С две думи краварска държава.
  • 2 Иван

    2 0 Отговор
    Защото там дори и животните са на уважение и почит ,а тук хората се самоизяждат с тяхната злоба и завист !
  • 3 розодендрон

    0 1 Отговор
    Голям и зеленъ празъ!