Last news in Fakti

17 Декември, 2023 10:32 2 188 5

Най-добрият коледен подарък според зодията

  • подарък-
  • коледа-
  • зодия

На какво ще се зарадват близките ви според зодиакалния знак

Най-добрият коледен подарък според зодията - 1
Снимкa: Shutterstock

Най-хубавите и семейни дни в годината наближават и всички вече сме в трескаво търсене на подаръци, с които да зарадваме близките си за Коледа. Всеки от нас се е намирал в ситуацията да търси идеалния подарък за любим човек, но понякога това може да бъде предизвикателство. Ако все още се колебаете какви изненади да поднесете на хората, които обичате, предлагаме ви да изберете перфектния коледен подарък според зодиакалния знак, пише dariknews.bg.

Овен

Овните са енергични и авантюристични. За да ги зарадвате, може да им подарите ваучер за екстремно преживяване или нова спортна екипировка. Забравете за всякакви биографични книги и пъзели с по милион части!

Телец

Телецът обича лукса и удобството. Подарете му качествени козметични продукти, мекo плюшенo одеяло или ваучер за спа процедури.

Близнаци

Близнаците са любознателни и комуникативни. Водете се от вкуса им и вместо един голям подарък, съберете в кутия няколко по-малки - това определено ще им допадне. Примерно – книга, селекция чайове, красива чаша, ключодържател.

Рак

Раците са чувствителни и обичат домашния уют. Персонализирана фото рамка, кутия с ароматни свещи или ваучер за романтична вечеря – със сигурност ще ги разтопят.

Лъв

Лъвът обича да бъде в центъра на вниманието. Подарете му билети за концерт на любимата му група, моден аксесоар или ваучер за фотосесия.

Дева

Девите са изключителни перфекционисти - един органайзер, готина джаджа за кухнята или пък ваучер за услуги за почистване на дома ще го зарадват много.

Везни

Везните са известни със своята естетика и любов към красотата. Подарете им нещо, което ще ги вдъхнови и ще ги зарадва - книга, моден аксесоар или картина. Освен това, Везните обичат да се грижат за себе си, затова подарете им ваучер за спа процедури или масаж.

Скорпион

Скорпионите са загадъчни и страстни. Подарете им нещо, което ще ги впечатли и ще ги предизвика - книга за мистерии, парфюм със силна ароматна нотка или ваучер за къмпинг приключение. Скорпионите също ценят личните подаръци, затова ако наистина искате да уцелите в десетката – подарете им нещо уникално и персонализирано.

Стрелец

Стрелците са много активни и приключенски настроени. Пътуване до непозната дестинация или клас по танци ще ги зарадват много.

Козирог

Козирозите обичат прецизно изработените вещи и индивидуалния почерк в подаръка. Ако изберете каса с малко познати крафт бири, ръчно изработена кожена гривна и картичка - отново авторска, няма да сбъркате.

Водолей

Водолеите много обичат технологиите - нов смартфон, абонамент за нови електронни книги или някаква нова технологична джаджа, която тепърва да разучават, ще ги спечели обезателно.

Риби

Рибите са толкова романтични и мили, че независимо дали подаръкът е евтин или скъп, бутиков или ръчно правен - стига да е подарен с любов, ще ги трогне. Спрете се на книга с романтични поеми, вечеря на свещи в нов ресторант или романтичен уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.