Last news in Fakti

18 Декември, 2023 17:15 2 948 5

Яна Титова призна за сериозен здравословен проблем

  • яна титова-
  • автоимунно заболяване-
  • здравословен проблем

Режисьорката се бори с автоимунно заболяване

Режисьорката Яна Титова, която обича с филмите си да събужда обществото ни за важни социални проблеми, е смела не само зад камерата, но и в реалния живот. Актрисата сподели за сериозен здравословен проблем, от който страда.

"Имам проблем, който още не е отшумял, но се старая да не ми пречи. Имам автоимунно заболяване. И съм си пожелала да се грижа повече за себе си през новата година. Да си почивам и нищо да не правя. Това не го умея, както и да съм спокойна.", сподели Титова.

След огромния успех, който Яна направи с режисьорския си дебют на филма "Доза щастие", актрисата отново успя да разчувства зрителите зад камера с последната си лента "Диада", пише iwoman.bg. Сценарият на е на самата Титова, а главна роля е поверена на Маргарита Стойкова, която наскоро бе обявена за "Европейска изгряваща звезда" на Берлинале.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 3 Отговор
    Факти, защо не пишете какво става в Берлин, а и в цяла Германия?!
    И защо Шолц така внезапно се разболя от ковид?

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гъдьо Гъдев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Фермерите са дали срок до осми януари ,казаха по телевизията.
  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    0 0 Отговор
    Аресвам Янчето,убава е !