Last news in Fakti

20 Декември, 2023 14:32 2 334 22

Още едно забавно предаване започва по bTV - "Аз обичам България"

  • бтв-
  • шоу-
  • състезание-
  • аз обичам българия-
  • btv-
  • дебют

Шоуто се излъчва в 34 страни по света, а сега ще се излъчва за пръв път в България

2024-та година ще донесе много положителни емоции, добро настроение и забавни моменти за зрителите на bTV Media Group. А какво по-хубаво от това, когато забавлението за цялото семейство е съчетано с натрупване на знания, посветени на родината.

Форматът на ITV Studios "I Love My Country", който до момента е реализиран в 34 територии, ще заблести в ефира на bTV за първи път през пролетта на следващата година.

Предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш страната си – „Аз обичам България“, ще пренесе своята позитивна енергия в домовете на зрителите на bTV със своята свежест и динамичност, за да грабне вниманието и сърцата им. В модерното студио с интерактивен под ще бъдат настанени две шумни, весели агитки, които ще подкрепят енергично двата отбора по време на играта. Отборите ще се състоят от обичани популярни личности, които ще бъдат ръководени от своите капитани.

Свеж, артистичен, любознателен и различен ще бъде и водещият, който бързо ще се превърне в любим на всички в залата и пред екраните. Любопитни, неочаквани, тематични, модерни и родолюбиви въпроси от различни сфери и теми на живота очакват двата отбора в седемте кръга на играта, сред които „Кутия на времето“, Super Box, „Колелото на живота“ и други.

Динамична, интересна, енергична, с неочаквани обрати, с нови знания и изненади, „Аз обичам България“ ще донесе отлично настроение в пролетния ефир на bTV. А бендът и музиката на живо ще добавят много настроение за всички.

„Аз обичам България“ е една от най-новите продукции, които скоро ще зарадват зрителите на bTV. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено и забавно развлекателно съдържание, което ще събере пред малкия екран цялото семейство.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    8 4 Отговор
    Глупости . Аз обичам Россия !

    Коментиран от #3

  • 2 Фъстаковка

    15 1 Отговор
    Поредния бъркоч..... дано си намерят зрители.
  • 3 ДЖИПКО БИБИ т КОВ

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    И БАХУРА ----ОБИЧАШ ПРЕДИМНО ТЪМЕН ОТ АФРИКА

    Коментиран от #8

  • 4 кУмУнист

    30 0 Отговор
    Абе мисирки , това предаване го имаше 10 години в ефир, даже водещите на отборите бяха Константинов оперния певец дето е при Гала и на другият отбор Андрей Слабаков . Но от къде да знаете като не излизате от мазето.
  • 5 Уестърн

    3 0 Отговор
    Не обичаме кънтри.
  • 6 Авеее

    10 1 Отговор
    Западняците и северняците от ЕС не обичат България със сигурност!
  • 7 провинциалист

    12 1 Отговор
    Да спрем фалшивите новини! Заглавието и подзаглавието образуват "Шоуто Аз обичам България се излъчва в 34 страни по света, а сега ще се излъчва за пръв път в България", което няма как да е вярно.
  • 8 Пич

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "ДЖИПКО БИБИ т КОВ":

    Обичам руския , мек , защото не обива .

    Коментиран от #22

  • 9 ха, ха

    19 0 Отговор
    Претоплена стара манджа от Нова тв.излъчва между 2011 и 2017 г. Баста на Босфор тв.
  • 10 Новичок

    1 0 Отговор
    Секс, труд и розмарин.
  • 11 Бегай !

    8 0 Отговор
    Нали това предаване го търкаляха по NOVA ! Пак ли ще гледаме сълзльото Тити и безработния оперен безделник ?
  • 12 Емил Боев

    4 0 Отговор
    "Форматът ..... е реализиран в 34 територии" вече явно се говори за територии, а не за държави. Очаквам да се осветли и световно правителство от 300 ръководители. Няма конспирация, има явна реалност. Няма мое, няма твое, всичко е на елита от богоизбрания народ.
  • 13 Мнение

    4 0 Отговор
    Да обаче моето мнение е:

    Аз не обичам слугинажни медии, които замазват очите на своите зрители с риалитита и лиготии, като тези на Рачков!

    Бтв и нова НЕ се гледат от народа!
    Много малки изключения!
    Някои филми, стани богат, прогнозата за времето и гд това е!
    Тези (пък и останалите) слуги на глобалягите е редно да разберат, че народът иска истината, а не 24/7 спусната от козяк 16 пропаганда!

    Тъй, че както Цитиридис, Рачков и др подобни, така и тази нова бозичка ще бъде пренебрегвана масово от българите, с надеждата тези слугинажни (на външни интереси) медии да фалират!

    Коментиран от #15

  • 14 Чекмедже бабаит

    6 1 Отговор
    пълна дебилизация, какво стана със българия, защо германците ни отнеха българското кисело мляко и породистия добитък, защо французите ни отнеха българското розово масло и сортове вино, защто руснаците ни отнеха черноморските курорти, защо англичаните ни отнеха планинските курорти, защо турците са по осигурено общество във българия, защо американците определят кое е по-добре за българия, защо (ахам) ромите измениха културата и музиката, защо македонците си присвояват историята ни. ЖИВЕЕМ ВЪВ ИЛЮЗИЯ, която внушава колко сме горделиви и щастливи с малкото което ни остана.
  • 15 Хмм

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мнение":

    плащаш на кабеларката и няма как да фалират, скоро телевизионните оператори ще бъдат напълно зависими от доставчика на интернет. т.е. ще плащаш за бтв и нова щото искаш мобилен телефон и/или интернет

    Коментиран от #17

  • 16 Леля Кристи

    4 0 Отговор
    Поздравления за дизайна на логото. Само докато го хванеш с ъгъла на окото и вече си хванал новия щам на Ковид.
    Толкова да нямате творческо мислене, че...
    Иначе този формат се продуцираше от онова брадатото пиянде преди няколко години по телевизията на Пеевски - Нова тв.
  • 17 Мнение

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хмм":

    Не съм съгласен, че дори и да си плащам на доставчика, бтв и нова не могат да фалират!
    Причината се нарича - капитализъм - система в която ако фирмата ти няма ръст на печалбата на известен период от време, то неминуемо акционерите вдигат ръце от нея и я разпарчетосват на безценица!

    Някой питал ли се е, защо след като плащаме за кабелните тв (вкл бтв и нова), последните имат по 7-10 минутни реклами?
    Явно май не им достигат финансите (мисирките искат все повече и повече за глупостите дето четат от ауто кю-то, а риалититата изискват големи инвестиции)?!

    А като стана дума за рекламодателите, само ако знаеха, че никой не им гледа рекламите, сигурно нямаше да са толкова щедри към казионните медии!
    Но понеже всички са навързани като св черва от глобалягите, се получава, че негледани медии вземат големите кинти от реклама!
    Доказателство за горното твърдение е, че никой не иска да осветли публично какви са реалните рейтинги и по какъв начин се измерват! Оказва се, че рейтингите се мерят по някакъв допотопен начин, който важеше по времето когато телевизорите бяха с кинескоп!

    Понеже ако наистина правилото за пазарната икономика важи и сред телевизиите, нямат никакъв шанс да оцелеят само от реклами и такси, на база рейтинг! Затова прибягват към грантовете! Но няма да им се получава вечно!
  • 18 ОтНовиНата

    4 0 Отговор
    От новината разбрах, че чужда продукция ще и то хумористична ще ни я кръстят "Аз обичам България" ... аз си обичам държавата и без др. хумористи да ми пробутват чужд хумор. Последния път когато назначиха хуморист да управлява една държава ... се стигна почти до трета световна, надявам се да се размине
  • 19 обичай да не ти казвам кое

    4 0 Отговор
    още от заглавието мога да кажа : ЗАКРИВАЙ ГО ТОВА ПРЕДАВАНЕ !
  • 20 Аз самия мразя б-я

    3 3 Отговор
    Не знам има ли българин който да обича Б-я (не заслужава цялото име да се изписва)
  • 21 Президента

    6 0 Отговор
    интересно ми е какво ще показват на екрана ? кое по-точно ще обичаме ? да обичам наще планини зелени , собственост на кобурга ли ? бетона по морето , съсипаните дюни ? правосъдната система, прокуратурата, нап ? чалга-труженичките в дискотеките или тези на магистралата ? кое обичаме в България ние българите ? Болниците, училищата, паркове без затревена площ, но пък с наредени автомобили отгоре (говоря за провинциалните шофьори, които го смятат за нормално от там където идват). Или пък да обичам инфраструктурата ни ? пътищата ? магистралите ? ограниченията които ни се поставят и рамките, в които ни поставят ? Кое по-точно да обичам. "Партньорите" -кравари пред които сме се надупили широко ли ? Или евроатлантическите ценности, които били наши ? Да обичам поредната новина за открадната българска фигура в нечия друга история или как по македонско чупят БЪЛГАРСКИТЕ паметници ? Кое обичам ? Да обичам шоу в което певческите ти качества се оценяват от софи маринова или галена ?? Или всякакви подобни жалки същества ? Да обичам плакати на казина с дриско отпред ли ? Да обичам рачков и стоичков как пропагандират възможността да останете без пари в някое казино ? Или да обичам българския спорт ? какъв спорт ? единствено футбол, лоби михайлов, отрепания му син където нищо не става от него или венци стефанов ? Или пък да обичам общината за добре свършената работа ли ? Или политиците за това, че превърнаха държавицата в тоалетна ? Кое по-точно ще обичаме на България , каж
  • 22 Пичага

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    С/у заплащане обичаш козяшкu.