Last news in Fakti

21 Декември, 2023 07:00 2 309 4

Дневен хороскоп за 21.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде днешният ден за всяка от зодиите

Дневен хороскоп за 21.12.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате много идеи как да направите нещата по-добре, но нали знаете, че по-важното е да намерите КОЙ да го направи. Търсете в тази посока.

Телец

Пред Вас се разкриват невероятни хоризонти,шанс да реализирате най-смелите си мечти. Хубаво е предварително да сте наясно със себе си.

Близнаци

Сякаш всеки срещнат ще Ви обтяга нервите. Конфликтите не Ви мърдат. Най-добре идете да се конфронтирате в някоя спортна зала.

Рак

Не опитвайте изцяло да промените имиджа, защото сте дочули някакви приказки. Разбира се смяната на малък детайл ще обърне вниманието към Вас.

Лъв

Най-важното нещо в живота е да знае човек какво иска, а постигането е част от удоволствието. Направете си една блок-схема на целите си днес.

Дева

Утрото е добър момент за възстановяване на диалога с околните. Не търсете кусури и не коментирайте действията и поведението на околните.

Везни

Ако проявите по-голяма активност, ще съумеете да разрешите един материален проблем, макар и със скромен резултат. Внимавайте с изкушенията.

Скорпион

Доста неща са Ви се струпали и няма да Ви е до чувства, освен ако не са на съпричастност към проблемите Ви. Егоистично действате, май...

Стрелец

Не позволявайте на дребните неразположения да Ви съборят на легло. То не, че е лошо да си полежите вкъщи, но по-добре поводът да е по-приятен.

Козирог

Финансовото Ви положение не е обезпокоително. Дори и да е, по-важното е да бъдете здрави. А и на Коледа често се случват чудеса, нали?

Водолей

В сладки приказки бързо ще отлети днешният ден. Дано не сте решили да правите нещо важно днес, защото няма да се получи по най-добрия начин.

Риби

През първата половина на деня ще сте сънливи, опитайте да направите няколко дихателни упражнения. Важно е да сте адекватни и будни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фавиол маминото синче

    0 0 Отговор
    Казаха ми че съм мамини синче

    Коментиран от #2

  • 2 Абе

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фавиол маминото синче":

    Турско мекее ти пак ли се правиш на бизнесмен продънен каскет
  • 3 Василка оруфляка

    1 0 Отговор
    Космополитън гирл
  • 4 търсите си го

    0 0 Отговор
    Единственото изкушение, на което няма да устоя, е да ви нахейтя.