Last news in Fakti

21 Декември, 2023 12:57 3 012 4

Зодиите, които привличат негативната енергия като магнит

  • зодии-
  • хороскоп-
  • негативна енергия-
  • отрицателна енергия-
  • зодиакални знаци

Шест зодиакални знака привличат лошата енергия и я попиват силно

Зодиите, които привличат негативната енергия като магнит - 1
Снимка: Shutterstock

Астрологията разделя зодиите според енергията, която излъчват на отрицателни или положителни. Това обаче не описва напълно чертите на даден зодиакален знак, а по-скоро как привличат или отдават енергия към останалите.

Астролозите смятат, че водните и земните знаци са по-лесно податливи на негативни енергии, докато водните знаци Рак, Скорпион и Риби са пасивни, а земните знаци Телец, Дева и Козирог са възприемчиви. Тези знаци са склонни да бъдат по-интровертни, заземени и отзивчиви към външни влияния, за разлика от положителните зодиакални знаци, които са по-общителни и експресивни, пише glasnews.bg, позовавайки се на анализа на езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев.

Шест зодиакални знака са много по-предразположени към негативната енергия. Ето кои:

1. Скорпион

Скорпионите усещат нещата много интензивно и има моменти, когато им е трудно да контролират чувствата си. Сякаш емоциите им са на повърхността и всяко малко нещо може да предизвика експлозия.

Отрицателната им енергия е ясна от промените в настроението им и неспособността им да запазят спокойствие, когато всичко върви наред.

2. Козирог

Когато Козирогът излъчва отрицателна енергия частично. Козирозите са склонни да намират общуването с хората за много уморително и трудно.

Това е така, защото Козирозите са толкова обвити в собствената си драма и негативни чувства, че нямат енергията да бъдат там за някой друг.

3. Рак

Негативната енергия при Раците е самонасочена и те са склонни да мислят за себе си като за недостойни да се случват добри неща. Те се чудят дали някога ще бъдат щастливи или успешни.

Когато Раците излъчват негативна енергия, те може да поставят под съмнение действията, които са предприели, и отговорността им за развалена връзка.

4. Риби

Когато Рибите са уловени в отрицателен енергиен цикъл, те са склонни да искат да бъдат сами и ограничават взаимодействието с любимите хора.

Да бъдеш самотен не е непременно нещо лошо, но когато продължава продължително време, не е здравословно.

5. Дева

Знаем, че Девите са склонни да бъдат самокритични, но когато са в отрицателен енергиен цикъл, критичният им поглед може да бъде насочен както към другите хора, така и към себе си. Девите могат да бъдат хиперкритични и да се нахвърлят, което не е добре за никого.

Ако могат да разпознаят какво правят, те ще могат да спрат да се занимават с безполезни негативни мисли; ако не, те могат да продължат и да навредят не само на самочувствието си, но и на взаимоотношенията си.

6. Телец

Когато Телецът попадне в отрицателен енергиен цикъл, е склонен да го представят като „реалистичен“ и „виждащ нещата такива, каквито са“. Телците изглежда не разбират, че отрицателната енергия се самоусъвършенства и ще продължи да върви и да се храни от себе си. Иначе казано, Телците стават много цинични и могат да се държат по токсичен начин.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.