Last news in Fakti

26 Декември, 2023 07:00 3 421 0

Дневен хороскоп за 26.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав момент за новогодишни размисли за Близнаците

Дневен хороскоп за 26.12.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко дни има до края на годината, а Вие се опитвате да свършите работата и за следващата година. Щадете се малко, за да сте свежи за НГ.

Телец

Ще търсите силни усещания и може наистина да ги откриете, но не в посоката, в която искате. Внимавайте с електрическите прибори у дома.

Близнаци

Дайте си сметка кои са ценните неща за Вас и защо точно те. А как ще ги съхраните и за по-нататък? Хубав момент за новогодишни размисли.

Рак

Вие определено сте човек, който прави впечатление и определено има защо.Само не прекалявайте и не се увличайте в клоунски номера.

Лъв

Не бързайте с анализите от сутринта, а започнете деня с малко физически упражнения. Имате нужда след Коледните трапези тези няколко дни.

Дева

Поели сте прекалено много отговорности и това Ви притиска. А празници са сега, време за разпускане и срещи с приятели. Поемете дъх.

Везни

Ще имате желание да научите и да видите непознати неща. Може да Ви предложат да изкарате празниците на екзотично място. Не се чудете.

Скорпион

Може би ще се наложи да се лишите от нещо, което цените, в името на любовта. Помислете добре дали жертвата в чие име точно е.

Стрелец

Възможни са спорове заради безотговорността и самоувереността на онези, от които сте очаквали изпълнителност. Не помъдряхте ли вече?

Козирог

Не плашете себе си и любимите си хора с прекален изблик на чувства. Ще имате доста неща за вършене и е добре да бъдете по-организирани.

Водолей

Днес няма да Ви свърши работа нито един от стандартните начини за действие. Трябва да сте по-изобретателни, бъдете творци. Станете инициатори.

Риби

Колкото и да Ви е тъжно, ще имате доста задачки, а ще Ви се ще да си останете у дома. Не се вманиачвайте за дреболии, мислете за нещо хубаво.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА