Last news in Fakti

26 Декември, 2023 08:51 868 3

Денят е подходящ за комуникация на всички нива

  • лунен календар-
  • астропрогноза

С приятели, близки, роднини, колеги, партньори

Денят е подходящ за комуникация на всички нива - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в Близнаци до 17:16 ч. на 26 декември

Нараства желанието за общуване, повишава се социалната активност, дружелюбност. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Хората лесно изпадат под всякакви външни влияния, прекалено са податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Склонност към вътрешна изменчивост. Опитайте се да постигнете хармония и баланс вътре в себе си. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Луната преминава на празен ход от 09:57 ч. до 17:16 ч. Време неподходящо за започване на нищо ново.

В 17:16 ч. Луната преминава в знак Рак, където ще остане до 02:24 ч. на 29 декември.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 16:07 ч.

Това е най-мощният енергиен ден на месеца. Счита се за щастлив ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове.

В този ден са възможни внезапни промени в настроението, тъй като психиката претърпява значителни натоварвания. Не трябва да оставяте обаче лоши чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Хубаво би било енергийно да почистите къщата и пространството си. Благоприятно е за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Денят е подходящ за комуникация на всички нива: с приятели, близки, роднини, колеги, партньори.

Следва 15 лунен ден от 16:07 ч. на 26 декември до 17:05 ч. на 27 декември

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. На този ден може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че в това време получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да я контролираме. Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Това е неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът и самоконтролът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Ако е възможно, трябва да запазвате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Излишната енергия на пълнолунието почти напълно изключва мислещите способности на много хора, здравия разум и чувството за мярка. Полезно е да се пият билкови отвари, валериан.

Съдбата може да ви подложи изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни сюрпризи може да опънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма. Възниква силно желание за плътски удоволствия, но сексът носи само краткотрайно блаженство, за което може би няма да си спомняте с приятно чувство после, пише Ивелина Пенчева в Novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 попара

    1 0 Отговор
    За какво толкова се хилят тези тутки?

    Коментиран от #3

  • 3 ммм

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "попара":

    Обсъждат недостатъците на мъжете...