Last news in Fakti

29 Декември, 2023 08:47 1 456 12

Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Повече се веселете и се смейте, съветват астролозите

Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Лъв от 02:24 ч. до 13:54 ч. на 31 декември.

Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще се отдават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е най-голям шансът да направите добро впечатление при запознанство. Време да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават. Подходящо е за благотворителни дела. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулитът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 19:14 ч.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода.

Луната освобождава хората от стеснения и комплекси, но нищо не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и навреме. В този ден забравете за всичките си грижи. Не трябва да се напрягате, да нервничите.

Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието. Днес трябва да се лее река само от любов. Отпуснете душата си. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването.

В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сексът в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Това трябва да е празник за любовта. Колкото повече, толкова по-добре. Спокойно можете да си организирате романтична среща. По време на интимността е важно да се освободите от собствените си емоции и да се насладите на момента. Най-добре е да осъществите своите сексуални желания с любим човек, а не с първият срещнат, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Подстригването ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 19:14 ч. на 29 декември до 20:19 ч. на 30 декември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахахах

    5 2 Отговор
    Преди няколко месеца излезна статистика е нея се гласеше че бугарите сте най нещастното племе и най завистливото 🤭🤭🤭

    Коментиран от #4, #12

  • 3 Вчера

    3 0 Отговор
    Който не обича не заслужава да бъде щастлив!
  • 4 За съжаление

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахах":

    това не е статистика. Чисто гола истина си е, особенно в частта "завист".
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Без снеснение

    1 0 Отговор
    Любовта е удоволствие за хора, които се обичат. То пък позволява да понасят незгоди и обиди. Как може да се получи е въпрос на общуване!
  • 7 Хахаха

    3 0 Отговор
    Правилно ! Аз моята от снощи , два пъти вече я окъпах в " реката на любовта" !
  • 8 Венчето

    1 0 Отговор
    много се отгъва по темата. Очаквам скоро да изобрети колелото и топлата вода…
  • 9 Ко речи?

    1 0 Отговор
    захвърляне на задръжките и вътрешна свобода.
    Хвърлям бело сладко навред и само вътре.
    Както впрочем беше и вчера, както ще е и утре.

    Коментиран от #10

  • 10 Я гле...

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ко речи?":

    Толкова много ли дърпаш?
  • 11 Е добре де,

    1 0 Отговор
    При мен се лее река само от любов вече цял месец и повече. Още от кога съм захвърлила гащите, само се навеждам и запрятам полата, а и желаещи има непрекъснато.
  • 12 Айде бе,

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахах":

    Вярно казваш, може да сме най нещастни, но пък най добре умеем да правим щастливи всички около нас. Гледам, че и ти примираш от щастие.