Last news in Fakti

29 Декември, 2023 15:58 1 764 8

Формата на юмрука може да разкрие скрити подробности за характера ви

  • палец-
  • ръка-
  • юмрук-
  • характер

Къде поставяте палеца си, когато свивате юмрук? Това може да разкрие много за вас

Формата на юмрука може да разкрие скрити подробности за характера ви - 1
Снимка: Shutterstock

Забравете зодиите - оказва се, че начинът, по който свивате юмрука си, ви говори много за вас.

Телата ни понякога издават неща, които не искаме. Изчервяваме се, когато се срамуваме, гласът ни става издайнически висок, когато лъжем, и си играем с косата, когато сме в настроение за флирт.

За повечето от нас свиването на ръцете в юмрук е запазено действие единствено за онези редки моменти, когато сме пълни с гняв и разочарование. Но докладите казват, че простото движение може да даде интригуващ поглед върху нашия характер. Всичко се свежда до разположението на палеца, когато стиснем ръката в юмрук – обвиваме ли го в останалите пръсти или го оставяме навън.

Според Джагран Джош 'естествените лидери' оставят палеца им да влезе в юмрука. Хората, които правят това, често са много уверени и излъчват стабилност, дори когато съмнението ги гложди отвътре. Те притежават 'лазерен' фокус.

„Нашата интелектуална мощ е неоспорима, а високият ви коефициент на интелигентност е очевиден в острия ви ум и проницателните ви наблюдения," се посочва в сайта. Други качества, които си личат от свиването на юмрука, включват 'жажда за знания и изследване' и умението да бъдеш умел слушател.

Докладът също така твърди, че хората, които държат палеца навътре подхождат към предизвикателствата със спокойствие и мъдрост. Те винаги разглеждат 'всички страни' преди да вземат информирано решение.

На фона на това хората, които оставят палеца си да стои върху външната страна на пръстите, разполагат с цял набор от полезни черти и качества. Джагран Джош казва, че тези хора са 'майстори в себеизразяването'.

"Не се страхувате да прегърнете своята индивидуалност. Излъчвате увереност, не арогантност, а истинска вяра във вашата стойност," се посочва в него. "Откровен и директен в комуникацията си, вие казвате това, което имате предвид, и имате предвид това, което казвате."

Оставянето на палеца извън юмрука също е свързано с високо самочувствие и 'излъчване на увереност'. Когато става дума за социални събирания, за тези хора се казва, че притежават 'жива енергия и харизма', които са особено ценни. Въпреки това, те също обичат да се наслаждават на собствената си компания и имат своите граници.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ако го ползвам

    7 0 Отговор
    Тогава опонента ми ще разбере скритите подробнсти за характера ми !!!

    Вече съвсем започнахте да публикувате/копирате на килограм !!!
  • 2 Два

    6 0 Отговор
    варианта и грам истина няма в тълкуването ! Боко си пъха палеца в юмрука , Радев го държи отвън между показалеца и средния пръст......
  • 3 между другото

    5 1 Отговор
    1 е абсолютно неестествена позиция на пръстите.
  • 4 Сила

    6 0 Отговор
    За моя не знам, обаче по баровете съм изпитвал върху муцуната си ОТЧЕТЛИВИ подробности от юмрука на опонента ми...често се случваше на младини

    Коментиран от #5

  • 5 Юнак

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Сила":

    без рани не ходи , казва народът ни !
  • 6 ха ха

    2 0 Отговор
    Това на картинките не е юмрук. С подобна пръстова комбинация може да бие някоя жена. И гледането на юмрук е глупаво. Аз например си държа средния пръст в юмрука. Какъв съм? Средният пръст на другата ръка, де...
  • 7 Aлфа Bълкът

    3 0 Отговор
    И докато тия дето разглеждат случая от всички страни, ония дето палецът им е навън вече са им показали своята гледна точка.
    П.П. статията е писана за жени, на илюстрацията,
    палецът е с маникюр.
  • 8 Човек

    3 0 Отговор
    Ако успееш да го пъхнеш в отвора на противника то със сигурност си спечелил битката!