Last news in Fakti

16 Април, 2024 14:57 2 666 8

Най-красивите хора са с тази кръвна група

  • красота-
  • привлекателност-
  • кръвна група-
  • кръвен тест-
  • характер-
  • качества

Каква е връзката между кръвната група и личностните качества?

Най-красивите хора са с тази кръвна група - 1
Снимка: Shutterstock

Кръвната група предопределя не само предразположеността към определени заболявания, но изглежда и физическата привлекателност. Това показва проучване, чиито резултати са публикувани от PlanetToday.

Според учените хората с кръвна група I (известна още като нулева група) са по-привлекателни и по-красиви от останалите. Те имат особен чар и привлекателност.

Хората с кръвна група II (А тип) имат харизма, надарени са с таланти и трудолюбие. Те се характеризират със състрадание, способност да привличат вниманието и да печелят сърцата на другите.

Носителите на група III (В тип) са много нежни и чувствени натури. Тези хора са толкова емоционално богати, че са в състояние да удивят другите хора със своята чувственост.

А хората с кръвна група IV (АВ тип) са истински романтици. Те не пестят от обич и грижи. И тяхното старание им позволява успешно да се справят с много отговорности.

Връзката между кръвната група и личностните черти

Хората с кръвна група IV имат силно желание да постигат цели и да трупат богатство. Тези от трета кръвна група се считат за най-благополучни финансово, докато тези с четвърта кръвна група имат по-голям шанс да живеят дълъг живот благодарение на силния си имунитет.

Изследването също така показва, че 92% от хората с четвърта група имат силен имунитет, 91% от тези с трета кръвна група реагират остро на вируси, а 80% от хората с първа кръвна група успешно се справят със заболявания. Притежателите на втора кръвна група демонстрират най-ниското ниво на имунитет - само 40%.

Четирите кръвни групи са открити от Карл Ландщайнер през 1930 г. Австрийският учен получава Нобелова награда за своите изследвания, като десет години по-късно той и колегите му откриват понятие като „Rh фактор“.

Кръвната група не се променя през целия живот. Група I (0) се счита за най-често срещаната - 45% от населението на света. В Европа преобладава група II (А) - около 35% от хората. На трето място с 13% е група III (B). Най-ниска е числеността на четвърта група IV (AB). Среща се само при 7% от населението.

Сега учени от цял свят проследяват връзката между кръвната група и различни характеристики на тялото, характера, предпочитанията, хранителните навици и дори съдбата на човек. В Япония например определянето на съдбата по кръвна група стана по-популярно, отколкото по зодиакални знаци.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 4 Отговор
    - Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
    - Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички!

    Коментиран от #4

  • 2 Ами да

    10 0 Отговор
    А идиотите са от всички кръвни групи, но само ако са в парламента! Доказано за 35 години!
  • 3 Къдравата Сю

    2 0 Отговор
    Всички от ГЕРБ сме красиви и дашни!
  • 4 Хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Добре че не си с две нули.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 две единици

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хаха":

    Не е с две нули, само се обажда от там.

    Коментиран от #6

  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "две единици":

    Аз там @k@м, а ти там обядваш ‼️😝👏

    Коментиран от #8

  • 7 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хаха":

    Що, ти с 0-ва кръвна група и с 0-ев интелект ли си ❓ две нули 🤔
  • 8 1111

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Бабо СлаФке, аз не обядвам. Обаче там, където всички акат, ти с това се мажеш!😝👏