Last news in Fakti

10 Април, 2024 09:46 1 646 13

9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбиш

  • качества-
  • връзка-
  • влюбване

Ето простите истини, които ще ви покажат колко готов е вашият любим за сериозна връзка

9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбиш - 1
Снимкa: Shutterstock

Мъжете не могат да бъдат перфектни във всичко , но има няколко начина да определите дали си струва да посветите живота си на определен човек. Простите истини ще ви помогнат да различите истинския мъж от инфантилния, защото дори възрастта не е показател за готовност за създаване на семейство и поемане на отговорност.

Не е нужно мъжът да е супермен, нито милионер. Други неща са много по-важни.

Ето простите истини, които ще ви покажат колко готов е вашият любим за сериозна връзка.

Умните мъже печелят повече и изневеряват по-рядко

Дамите трябва да се насочат към умните мъже. Те са в състояние да осигурят семействата си и отказват да изневеряват. В брака не външният вид е важен, а способността на партньора да взема правилни решения, които ще доведат семейството му до просперитет.

Ако вашият избраник фантазира за бъдещето, говори как ще живеете в голямо имение, а в същото време не се стреми да търси по-добре платена работа, не трябва да си правите никакви илюзии.

Най-вероятно мечтите му ще останат непостижими. Истинските мъже са свикнали да говорят по-малко и да правят повече, използвайки умствения си потенциал в правилната посока.

Физическата форма играе роля само ако дамата е по-дребна от своя избраник

Колкото и да е странно, психолозите са идентифицирали прост модел. Според много проучвания и анкети, бракът е по-силен, ако съпругата е по-слаба от партньора си. В този случай теглото и формата не играят голяма роля. Дамите може да са далеч от идеала, но поддържат брак и чувства с мъж, който е по-велик от тях.

Така се оказва, че жените не трябва да се стремят към идеални пропорции, за да създадат здрав брак. Достатъчно е да намерите мъж, който ще отговаря на вашите размери. И разбира се, не трябва да пренебрегвате себе си, защото наднорменото телесно тегло води до тъжни последици за здравето.

Чувството за хумор на мъжа трябва да бъде разбрано от вас, а не от хората около вас

Често жените дават приоритет не на външния си вид, а на чувството за хумор на своя избраник. Ако сте на една и съща вълна и разбирате шегите му, тогава изграждането на връзка с него ще бъде много по-лесно. Приликата на двамата партньори премахва недоразуменията, защото двамата винаги ще се забавлявате и изобщо не е необходимо да се ръководите от външни мнения. Важното е, че ви е добре заедно.

Идеалният мъж не крие истинските емоции от партньорката си

Независимо от това, което дамите говорят, те ценят най-вече искрените и емоционални мъже. Щастливият брак се основава на способността на мъжа да изслушва жена си, да може да съчувства и да показва реципрочни емоции. Малко вероятно е животът със „сухар“ да ви донесе радост и позитивизъм.

Подкрепата на мъжа е важна не само в скръбта, но и в радостта

Идеалният мъж ще ви подкрепя и ще се радва на успехите ви. Ако той не е в състояние искрено да се зарадва на постиженията, които с право можете да считате за свой успех, тогава връзката ви е застрашена.

Ако той е в състояние да ви съчувства само по време на проблеми и не се проявява по никакъв начин в моменти на успех, тогава трябва да помислите дали имате нужда от такъв партньор до себе си.

Идеалният мъж иска да се развивате

Жените в съвременния свят все по-малко желаят да се вписват в образа на съпругата-домакиня. Те имат свои собствени цели и желания, които искат да реализират. Мъжете, които могат да подкрепят своите любими в желанието им да овладеят всяка професия, са по-ценени. Работещите жени, чиито мъже безусловно ги подкрепят, постигат успех по-бързо и връзките им по-рядко се разпадат.

Той не се стреми да спечели всички пари на света

Финансовият компонент в една връзка не трябва да е най-важното нещо. Много често дамите могат да са успешни от мъжете, способни сами да изкарват прехраната си. Учените са установили, че нивото на доходите на партньора е важно за жените. Въпреки това желанието на мъжа да работи безкрайно, без да обръща внимание на семейството си, често е причина за развод.

На каква възраст мъжът ви предлага да заживеете заедно?

Често това, което води до развод, не е съвместният живот преди брака , а младата възраст на партньорите. Твърде младите и амбициозни мъже често надценяват възможностите си и такъв съюз често завършва с раздяла. Така че, една жена не бива да се съгласява да живее с 18-годишен партньор, който едва ли ще може да осигури на семейството всичко необходимо. Има изключения от всяко правило, но статистиката упорито настоява, че щастливите бракове се развиват с мъже в по-зряла възраст.

Той с охота ви разказва за детството си

Учените, след много изследвания и анкети, са установили, че щастливият брак с идеалния мъж зависи пряко от това колко щастлив е бил той в детството. Щастливите мъже знаят точно от какъв партньор имат нужда и няма да търпят жена до себе си, която не отговаря на личните им представи за идеална съпруга.

В света има много конвенции и стереотипи, които често влияят върху избора на идеалния мъж. Психолозите препоръчват на дамите да не бързат с избора си и да опознаят по-добре своя избраник. Така има по-малка вероятност да се излъжете в избора си.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    9 5 Отговор
    МНОООООООГО ДЕБЕЛА БАНКОВА СМЕТКА..... НАЙ ХУБАВОТО, УБАВЕЦ ОТСЕКЪДЕ.......!!!!!!

    Коментиран от #4

  • 2 бушприт

    7 4 Отговор
    А ако си строител,стругар или пасящ животни,с ниска заплата,за тебе жена ня-ма!

    Коментиран от #5, #13

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 СОРРИ

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сила":

    Дедо с банкова сметка и сбръчкан костюм никога няма да ме развълнува...

    Коментиран от #6

  • 5 грешиш

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "бушприт":

    Не всички жени са прекалено сложни. За овчар - овчарка, за стругар - стругарка и т.н.

    Коментиран от #12

  • 6 Сила

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "СОРРИ":

    Мърдок, Рупърт Мърдок...... приятно ми е момиченце.......?!?

    Коментиран от #11

  • 7 Пич

    7 3 Отговор
    Две са най важните мъжки качества! Един мъж трябва да бъде смел и решителен извън къщи , а обединител и помирител вкъщи ! Второто важно качество е , да бъде верен на семейството си , и добруването на семейството да е приоритет номер едно на този мъж ! Останало са приятни бонуси !!!
  • 8 Госあ

    2 2 Отговор
    Истинският мъж винаги слага идеалите пред жена си. “ Забрави туй време, га плачех
    за поглед мил и за въздишка:
    роб бях тогаз — вериги влачех,
    та за една твоя усмивка,
    безумен аз светът презирах
    и чувства си в калта увирах!”
    А ако една жена не може да приеме това, значи не е истинска.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 аха

    4 2 Отговор
    А жената само трябва да си отваря краката, така ли? То тогава за какво му е жена на един такъв мъж, който би се справял със всичко и постига сам всичко? Да дели половината с нея ли? Къде му е мотива?
  • 11 силомер

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Сила":

    Дядка, дядкааа, вече не ти се ....
  • 12 Гост

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "грешиш":

    Защо тогава на милионер се пада пр0стак€са?
  • 13 ганю

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "бушприт":

    Ето затова е добре да си стругар спокойствие никой не те закача,
    няма тъщи и досадни навлеци и т.н