Last news in Fakti

31 Декември, 2023 11:27 1 941 13

Бременна ли е Радина Боршош?

  • радина боршош-
  • бременна

Такъв слух се появи заради обемната й рокля на концерта "Българската Коледа"

Радина Боршош, която днес ще отпразнува рождения си ден, е в очакване на първата си рожба. Съмненията, че е бременна се появиха около обемната ѝ рокля, с която води концерта „Българската Коледа“ с лицето на БНТ Георги Любенов.

Припомняме, че Радина, която се омъжи за фотографа Владимир Томашевич през юни, винаги е правила впечатление със стройната си и изваяна фигура, но сега формите ѝ са значително по-заоблени. Заради позите, които заема актрисата, на снимките от събитието трудно може да се разгадае дали крие коремче или е в резултат на елегантната ѝ рокля, която е доста пищна.

Един от кадрите, на който на фокус е президентът Румен Радев обаче, определено подклажда предположенията за бременността ѝ. На въпросния фотос, Радина е подпряла ръце под корема си, в резултат на което подчертава изпъкналостта му.

Бременна ли е Радина Боршош?

Колеги на актрисата от Народния театър твърдят, че тя наистина е бременна и дори подчертават, че е в средата на третия месец, но все още не е оповестила публично благата вест.

Макар младоженците да са заедно от няколко години до момента не са коментирали връзката си в детайли. Предполага се, че са се запознали покрай общи познати. Не е изключено и именно работата им да ги е срещнала, предвид, че Томашевич е заснел фотосесии на много театрални проекти.

Радина Боршош несъмнено е сред най-обещаващите млади таланти на Народния театър, а и от доста време е сред популярните екранни лица. Досега съумява да държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Припомняме, че наследницата на бившия зам.-кмет по култура на София Мирослав Боршош и журналистката Искра Владимирова, започна да се занимава с актьорско майсторство още като ученичка в девети клас. Разбира се кандидатстването ѝ в НАТФИЗ било съвсем логично продължение, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако до момента не е, скоро

    9 1 Отговор
    ще бъде...
  • 2 няма ли нещо за русия или зеленски

    16 1 Отговор
    а някой интересува ли се дали е бременна няква си никому неизвестна кифла???

    Коментиран от #4

  • 3 СТИГА БЕ

    11 0 Отговор
    Ами защо питате нас,... не сме спали с нея
  • 4 бай Даньо

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "няма ли нещо за русия или зеленски":

    Аааа, съвсем точен въпрос
  • 5 Две три чертички

    2 0 Отговор
    Ако е, не я познавам.
  • 6 Гост

    4 0 Отговор
    Коя е тази ????
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 док

    5 0 Отговор
    Аз откъде да знам,бременна ли е Радина Боршош? Не съм я гледал разкрачена,между крачката й.
  • 9 Евгени от Алфапласт

    1 3 Отговор
    Не знам, но ако не е, мога да си предложа услугите. Досега съм помогнал на 1 вдовица, на дъщеря й и на най-добрата й приятелка. На 50 години съм, 1,70, с бяла коса, лазурно сини очи и нос като на Хр. Иванов.
  • 10 Опаа!

    0 0 Отговор
    Немам нищо общо...

    Коментиран от #12

  • 11 ДЕДО

    1 0 Отговор
    Болиме дедовия дали е бременна. Егати новината
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.