Last news in Fakti

2 Януари, 2024 07:00 2 773 1

Дневен хороскоп за 02.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Лек и лежерен ден за Раците

Дневен хороскоп за 02.01.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Започва време за активна дейност. В никакъв случай е трябва да оставате без работа. Днес е по-скоро ден за подреждане и калибриране след празниците.

Телец

Практичността ще надделява днес, все пак трябва да се започне добре новата година, нали. Енергетиката на деня носи 65% благоприятност и лекота, с останалите проценти ще трябва да се справите някак. Най-важното днес е да се опитате да погледнете на нещата като децата - без очаквания и като на игра.

Близнаци

Усещане за у дома, за подхранване на собствената сила. Днес ще имате нужда от силата на своя дом, от силата, която Ви носят спомените и от успокоението, което Ви дават. Отпуснете се, уловете миговете на щастие и сигурност и ги запечатайте като наричане за радост и благодат през започващата година. Посейте тези мигове, за да пораснат в щастливи дни през годината, днес е точният ден за това.

Рак

Лек и лежерен ден за Вас. Ден за поздравления и обаждания, за много срещи и приказки. Оставете си малко време за почивка от целия шум, почетете книга или просто се разходете, дайте време на сетивата си да отдъхнат, най-вече привечер.

Лъв

Днес на Вас се пада задачата да въдворите ред след празниците. Вие сте добри в делегирането и възлагането на задачи, така че - включете силата и чара си в действие. Колкото по-ясно и подредено е всичко, толкова по-лесно ще вървят нещата, а и усещането за лекота ще е повече.

Дева

Променливо ще е настроението Ви днес, ще се опитвате да обхванете всички задачи. Добре знаете, че е непосилно, започнете с малки крачки, правете нещата едно по едно и спрете да се тревожите за всичко. Днес е важно да подредите собствените си мисли, всичко останало ще ги последва.

Везни

Потрудете се за собственото си щастие. Днес седнете и се успокойте, изяснете пред себе си намеренията, желанията, целите си за годината и ги запишете. Можете дори да напишете писмо до самите себе си, което да отворите в края на годината. Измислете си собствен ритуал, направете годината си специална.

Скорпион

Не провокирайте трудностите като постоянно мислите за тях, освен ако просто не ви харесва да се борите с дракони. И за това има време, скоро ще започне годината на Дракона. Дотогава просто приоритизирайте битките си. И не забравяйте най-важната - борбата със собствените си страхове.

Стрелец

Лекичко отминава еуфорията и е време да конкретизирате целите си за годината. Днес е денят, в който да седнете и да запишете какво искате, какво имате и да се поздравите за всичко, което вече сте направили. Ден за целеполагане, след като подредите пространството около себе си.

Козирог

Нещата, които вчера си намечтахте, днес ги запишете. Когато човек се опита да изрази с думи мечтите си, разбира колко е важно да е ясен и конкретен. Така е и за Вселената – поръчайте си конкретни неща, за да ги получите. Най-важното е да знаете какво искате, иначе няма да има значение какво получавате.

Водолей

Време за притихване и обръщане към себе си. Използвайте днешния ден, за да разчистите най-вече в душата си. Пуснете обидите и недоволствата, не ги хранете. Позволете си да започнете годината с лекота и радост. Ще са ви много нужни не само през зимата.

Риби

Днес е време да освежите начина си на общуване. Винаги едно наблюдение и едно малко предизвикателство могат да променят много неща. Знаете за принципа – 80/20. 20 процента от усилията носят 80 процента от резултатите, знаете ли кои са те в общуването Ви. Помислете над това, тази тема ще е ключова и през цялата започваща година.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    0 0 Отговор
    Да пишеш писмо до себе си е най-безсмисленото нещо. Да напишеш писмо до някого, на когото отдавна искаш, това е нещо, което не трябва да се отлага. ))