Last news in Fakti

4 Януари, 2024 08:51 1 069 2

Много труден ден, изискващ огромна дисциплина

  • лунен календар-
  • астропрогноза

По-добре да се почива и да не се предприема нищо важно

Много труден ден, изискващ огромна дисциплина - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Везни до 14:41 ч. на 5 януари

Когато Луната преминава през Везни, човек става особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към всичко дисхармонично. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към околните. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. През това време хората отдават повече значение на външните правила на благоприличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си.

Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Обърнете внимание на романтичните отношения и деловите въпроси, свързани с партньорства. Подходящо за преговори по лични и професионални въпроси. Като цяло прекрасно време за любов, затова сгрейте със своята любов близки и приятели. Вечеря с червено вино е отлична идея.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Лунен календар: 23 лунен ден от 00:28 ч. на 4 януари до 01:31 ч. на 5 януари

Символ на деня е крокодила, от който трябва да се поучим на хладнокръвие и спокойствие. Емоционално нестабилен ден. Неудържимата агресия е трудна за контролиране. Това е стресиращ период, когато посоката на вибрациите на Луната отново се променя.

Денят „Учител“ - това е много труден ден, изискващ от ученика огромна дисциплина и безкористност. Опасността се заключава в преценката на възможностите си да види критичните ситуации. Необходимо е да се предпазите от сблъсъци с яростна тълпа, да не се поддавате на провокации, изкушение за отмъщение.

За бизнес не е добър ден. По-добре да се почива и да не се предприема нищо важно. Новите контакти и сделки са изключително неуспешни и преговорите могат значително да задълбочат всяка ситуация.

Този ден е символ на саможертвата, покаянието, разбирането и опрощението. Основната помощ, която можем да окажем на светлите сили, е твърдостта в отстояването на избрания път на космическата любов.

Опасно е да се поддавате на чувства като гнева, лакомията и алчността. Този ден трябва да бъде период на пост и въздържание, предпазливост и точност, придобиване на сили и възможности за изцеление. Денят е много травмоопасен, трябва да защитите гръбнака си.

Сексуалната енергия на този ден подкопава здравето, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точно тъй

    1 0 Отговор
    И мен ме цепи главата яко.....от билките ще да е било

    Коментиран от #2

  • 2 Какви билки?

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Точно тъй":

    Първото нещо при главоболие, което трабва да се направи, е да си измериш кръвното налягане.