Last news in Fakti

9 Януари, 2024 10:15 2 647 6

Анушка Делон: Аз съм дъщеря на баща си, не съм дъщеря на портфейл

  • анушка делон-
  • ален делон-
  • дъщеря-
  • семеен скандал

Скандалът между децата на актьора продължава

Анушка Делон: Аз съм дъщеря на баща си, не съм дъщеря на портфейл - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В поредния епизод от войната на клана Делон, Анушка Делон, дъщерята на легендата на френското кино увери, че е искала да заведе баща си в Швейцария, за да може той да получи медицинско лечение, отхвърляйки данъчните мотиви, в които я обвинява брат ѝ Антони, срещу когото казва, че e подала жалба, предаде АФП.

"Аз съм дъщеря на баща си, не съм дъщеря на портфейл", защити се Анушка Делон по TF1, говорейки за първи път след избухването на семейната война в средата на седмицата.

В петък по-големият ѝ брат я разкритикува, че иска да "върне" баща им в Швейцария, където легендарният актьор пребивава административно и чийто гражданин е от 1999 г., за да избегне "огромен данък" след смъртта му, докато 88-годишният Ален Делон иска да прекара последните си дни в дома си в Души-Монкорбон, южно от Париж.

Ден преди това Антони Делон обвини Анушка, че манипулира баща им, чието здравословно състояние се влошава след инсулт през 2019 г., припомня БТА.

ой е следен в Швейцария заради болестите си, назначено му е лечение", обясни Анушка Делон. "Единствената причина, поради която исках да го доведа в Швейцария, беше, за да може да бъде лекуван", защити се тя.

Медицински преглед е бил планиран за август, само че брат ѝ е бил "категорично против", казва тя.

"Ален Делон провежда лечение, което е жизненоважно за него, и противно на съветите на лекарите, той реши да го спре. Аз не бях съгласна, не можах да направя нищо по въпроса и е неприлично това да се представя като данъчно изгнание, да се говори за пари".

"Не съм излъгала за медицинските резултати на Ален Делон, както твърди синът му", продължава Анушка Делон.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7+7

    12 3 Отговор
    При този красив баща, тя просто е .... какво да ви кажа .....

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Пич

    19 2 Отговор
    Гризна работа ! Човека е още жив , а тези вече му делят парите !!!

    Коментиран от #3

  • 3 ЕВРОНЮЗ

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Грешката е негова. Берлускони успя да уреди 5 деца 12 внука 3 правнука и любовници без проблеми.. Четох скоро материал със заглавие... ДОРИ И МЪРТЪВ ИЗЛЪГА ДАНЪЧНИТЕ
  • 4 Кой крив, кой прав,

    7 1 Отговор
    цялата "загриженост" е заради наследството.
  • 5 ами,

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "7+7":

    Хубавите гени на Ален Делон ги е наследила Алисън льо Борж,която е извънбрачна дъщеря на сина му Антъни Делон и танцьорката Мари Хелен льо Борж.
  • 6 Соваж бейби

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "7+7":

    Антонио най красив защото майка му е била красива.
    Децата му обаче са наследили неговият характер и комплекси само пари са им в главата ,много са жалки и по шоута когато са ги канили.Нямат нищо човешко дори не съм сигурна могат ли да обичат дори една котка съмнява ме.Все пак до последно стискат лимона ,до последната капка внимание колко може да източи докато е жив стареца се явяват по медии .Сигурна съм че когато почине ще има страхотни скандали за имот и пари се хванат за гушата като лешояди.
    Много ми падна в очите стареца когато разбрах за извънбрачното дете не знех много малко шум е имало в началото още не съм била тука, после се заговори чак когато почина се върна историята .Цялата фамилия са ужасни само майката на Ален Делон е била добра женица с душа