Last news in Fakti

10 Януари, 2024 12:58 1 790 10

Даяна Ханджиева не следва бабини съвети за гледането на бебето

  • даяна ханджиева-
  • актриса-
  • фермата-
  • бебе-
  • отглеждане-
  • съвети

Актрисата признава, че се чувства безпомощна, когато не може да спре плача на бебето

Актрисата и бивш участник във "Фермата" Даяна Ханджиева не крие, че на моменти изпитва трудности при отглеждането на първородния си син Антони. Тя все пак е напълно категорична, че е много щастлива, че вече е майка.

Партньорът ѝ Кристиян разкри в предаването "Преди обед", че недоспиването заради нуждите на бебето вече изобщо не им прави впечатление и се радва, че е сбъднал мечтата си да има собствено семейство.

"Имаме си занимание вкъщи. Със сигурност щастливо започна Новата година, с още един член на семейството", заяви баскетболистът. Той обясни, че е присъствал на раждането и от преживяването си там е започнал да изпитва много по-голямо уважение както към Даяна, така и към всички майки.

"Той беше неотлъчно там, помагаше с масажи, надъхване... Не съм сигурна, че се радвам, че видя абсолютно всичко, но се радвам, че изпитва респект", заяви актрисата. Даяна Ханджиева разказа, че, въпреки че синът ѝ Антони е като цяло спокойно бебе, има моменти, в които стига на ръба на силите си, защото не знае какво му е и как да му помогне, когато се разплаче, пише dir.bg.

"Когато не разбирам причината за този рев, аз започвам да изпадам в паника. Искам да помогна, но се чувствам безпомощна и това са моментите, в които ми е по-трудно", заяви Даяна. В тези ситуации тя разчита на книгите и на информацията в Гугъл, а не толкова на старите съвети на бабите.

"Начинът, по който ние сме отглеждани, е по-различен от начина, по който днес се отглеждат децата. Правят се нови изследвания, които променят мирогледа на майките. Така че съвети от баби малко гледаме да ги проверяваме преди това", обясни актрисата в ефира на bTV.

По думите ѝ, трудностите, които е преживяла по време на раждането, са останали на заден план в момента, в който е взела малкия Антони в ръцете си. Тя обясни и че е щастлива, че любимият ѝ Кристиан винаги, когато може, ѝ помага.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само добре да го гледа

    5 0 Отговор
    Че да не излезе с кусури като "ломския"!
  • 2 Верно ли?

    7 1 Отговор
    То па в гуглето само истина.Един път се пише,че е полезно,друг път,че е верно.Слушайте бабите,те са отгледали по2-3 деца,а прабабите по 7-8.Тия сегашните с гуглето още с първото бебе се фащат за главата,и после НЕ искат повече да забременяват,та вместо второ,трето дете,по-лесно куче или котка да си вземат.

    Коментиран от #3

  • 3 Верно ли?

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Верно ли?":

    Вместо "верно" да се чете вредно

    Коментиран от #9, #10

  • 4 Божеее

    7 0 Отговор
    какви новини , че ѝ изтекли водите и тръгнали да ражда ?! И че бебето плаче..... Ами плаче , ма госпожа , кое бебе не плаче ?
  • 5 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Има такива кофти бебета с първото кротко едва му се чуваше глас, с второто ми идваше да хвана пътя за гората и да се върна когато направи поне една година.Ако не е гладно да пробва го оригне по някога не може веднага,ако не е това памперса проверка сухо ли е няма шокалд и продължава да реве.Да не търси бабини дивитини те са демоде и не знаят , да го слага в коша от количката и да пали колата ще пообиколи малко и дзвера е заспал и музика му пусках като набича тонколоната и вибрацията на баса го омайва . .От мотора ли се успокояваше или кеф да се вози бебето ама помага.Това от друга приятелка го научих и ефикасно
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Злогош

    10 0 Отговор
    Да я светна рая офца че начина на отглеждане не дете не се е променил от пещерняците та до сега - яде , sеrе и реве когато е гладно или насрано ! Променили са се условията в които се отглеждат и начина на възпитание -
  • 8 Бг мама

    4 0 Отговор
    Да пита мен и да не се занимава с глупости аз знам всичко ! От варене на яйца до ядрена физика
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.